Xerrada: Embarcacions voladores. Noves tendències.

Du 13/Fév au 13/Fév/2021

Xerrada

  • Tipus: social
  • Hora: 18:00
  • Lloc: plataforma online Zoom

Les embarcacions que van participar a la 34 America’s Cup van marcar un abans i un després al món de la vela en volar gràcies a la instal·lació de foils. No eren pioneres. Ja feia anys que hi havia embarcacions voladores com la classe Moth o l’Hydroptère, però és innegable que l’edició 2013 de l’America’s Cup els va tornar a posar de moda.

Ara són molt presents i s’han adaptat a multitud de disciplines, des dels IMOCA 60 que han disputat la darrera Vendée Globe fins a catamarans o taules de windsurf i kite surf. Classes que s’apunten a oferir una nova manera d’entendre i navegar a vela, d’obtenir velocitats de record i viure experiències trepidants.

Coneix-les millor de la mà d’un expert!

Descobreix tot el que cal saber sobre les embarcacions voladores i el seu funcionament de la mà de Marc Verdaguer, regatista del Club amb gran experiència en aquest tipus d’embarcacions. La xerrada tindrà lloc el proper dissabte 13 de febrer a les 18:00 h a través de la plataforma Zoom.

Verdaguer ha navegat durant anys amb el catamarà volador Classe A, amb el que ha participat en cites nacionals i internacionals, proclamant-se el 2018, subcampió d’Espanya. Malgrat abandonar el catamarà, en Marc continua volant, actualment, amb la classe Moth.

Pren nota i no et perdis la tertúlia!

Embarcacions voladores. Noves tendències, experiències trepidants.

  • Dia: dissabte 13 de febrer de 2021
  • Hora: 18:00
  • Conferència online a través de la plataforma Zoom

15.0º C

Vent: 44 NE 15.4Kts, 16.9 Max