DADES DEL PARTICIPANT

La inscripció estarà oberta des de l’1 de maig fins al 31 del mateix mes de 2021. Té un cost de 15 € per participant, i dona dret a presentar fins a 15 fotografies en qualsevol de les categories.  COM HE DE PENJAR LES IMATGES?

  1.- Prepara les fotografies en format JPEG i reduïdes a una mida de 1.920 píxels en el seu costat més gran, i amb un pes màxim de 1Mb per foto.

  2.- Canvia el nom de les fotografies un nom sense accents, ni apòstrof, ni espais i que comenci pel número de la categoria a la qual es presenta, seguit d’un guió baix i el títol de la fotografia o un número. (Per exemple: “1_gavinacorsavolant” o “3_IMG34567”)

  3.- Adjuntar totes les imatges a l'hora i inclou el títol, la descripció i la localització de la imatge.

  4.- Si vols canviar les imatges presentades, podràs fer-ho si ens envies la nova imatge per correu electrònic amb el nom, descripció i localització, i informant de quina fotografia vols substituir, tens temps fins a finalitzar el termini d'inscripció.

  5.- Un cop enviades les imatges, revisa el teu correu electrònic. Rebràs una copia de les fotografies enviades i l’enllaç per fer el pagament de 15€.

  6.- Si tens qualsevol problema amb l'enviament de les imatges envia'ns uns correu a medfoto@nauticescala.com i t'ajudarem.


   

   

  medfoto-concurs-internacional-de-fotografia-de-la-mediterrania-Alive-Fund-Nauticescala