Activitats esportives 2020

 • 8/May/2020
 • Categoria: Esport

Tot i la incertesa per aquest 2020, arran de la declaració de l’estat d’alarma, des de l’Àrea Esportiva del Club treballem perquè quan finalitzi el confinament puguis utilitzar tant les instal·lacions com els serveis esportius amb totes garanties d’higiene i seguretat. En aquest sentit, hem previst unes activitats que giren al voltant de tres eixos: la formació, la diversió i la prevenció.

Per aquest any, ja tenim a punt els casals d’estiu, amb propostes lúdiques i multiactivitat per a joves d’entre quatre i 18 anys, així com els cursos de vela, l’alternativa perfecte per aprendre a navegar per a nens, nenes, joves i adults!

Hem previst, també, organitzar activitats de petit format; propostes esportives per poder gaudir del mar amb grups reduïts i reduir, així, els riscos.

A més, i com a novetat per aquest 2020, tenim previst estrenar la nova secció de rem de mar. Inicialment, havíem programat l’inici de les activitats aquest mes de maig, però la situació actual ha fet retardar l’entrega de material. La nova secció comptarà amb dues embarcacions dobles de rem de mar per poder navegar a dos, en grup o com abonat a flota.

Els socis del Club, a més de gaudir del 15% de descompte establert en tots els serveis esportius, tindran accés a un lloguer gratuït de dues hores en qualsevol de les modalitats esportives. El soci podrà sol·licitar-ho per a ell i els seus familiars/amics segons la capacitat corresponent a cada embarcació, sempre i quan tinguin el nivell necessari per poder-la governar. L’oferta inclou les embarcacions de rem de mar, caiacs, stand up paddle i les embarcacions de vela lleuger i creuer.

Recordem, també, que els usuaris que tenen contractat el Forfait Anual del Club, disposen de 100€ per utilitzar en serveis esportius.

Les principal activitats previstes per aquest 2020 són les següents. Si tens interès en inscriure’t, ha pots fer-ho a través de la web del Club:

 • Activitats de petit format
  • Activitats 1 dia – Rutes Guiades fins a 10 persones: Vela lleugera, creuer, stand up paddle o caiac? Escull i deixa’t seduir pels racons amb més encant de l’Escala i el seu entorn! Acosta’t al nucli antic del poble, les Ruïnes d’Empúries i el massís del Montgrí…des d’ una nova perspectiva: el mar.
  • Activitats de 5 dies entre 4 i 7 persones: Vine i gaudeix de les activitats nàutiques a la Costa Brava! Planifica una escapada, escull les teves activitats preferides i vine a gaudir de l’Escala i el seu entorn natural de manera activa.
   • Activitats disponibles: vela lleugera, vela de creuer, caiac, stand up paddle, senderisme, snorkel, jet ski i jocs de platja.
   • Durada: activitats per a 3, 4 o 5 dies, de 3 hores cadascuna.
   • Horaris: a concretar

Quines notícies vols veure:

22.6º C

Vent: 278 W 5.2Kts, 8.9 Max