Actua responsablement!

  • 2/June/2021
  • Categoria: Mediambient

Només una actitud responsable, tant al mar com a terra, ens permetràn seguir gaudir del fantàstic entorn natural que ens envolta durant anys.

Actua responsablement, t’ajudem!

Noves illes ecològiques

Al Club trobaràs una nova illa de contenidors per la recollida selectiva de residus al costat de la sortida del pàrquing de la zona nord del Club. Aquesta illa disposa de contenidors de major capacitat per recollir adequadament els residus de plàstic i envasos, vidre, paper i cartró així com el rebuig general, i substitueix les petites illes de contenidors d’aquesta àrea del Club.

Actua responsablement, fes una bona gestió dels teus residus!

Noves àrees enjardinades

Així mateix, s’ha aprofitat la oportunitat d’aquest canvi per ordenar i col·locar noves jardineres i aparca bicicletes a la zona per millorar l’espai. En aquest sentit, l’equip ha completat ja les tasques d’embelliment del pantalà Q, on podràs gaudir d’una nova zona enjardinada molt més agradable per embarcar i passejar.

Let’s Clean Europe

El proper 5 de juny, el Club col·labora amb la jornada de neteja del litoral de l’Escala que organitzen la Brigada Activista del Salabret, Eh!Col.LABora, Fòrum l’Escala-Empúries i el CdA Empúries amb la cessió de caiacs per a l’activitat.

Apunta’t i ajuda’ns a conservar l’entorn marí de l’Escala!

Bandera Blava per embarcacions

Un any més, al Club trobaràs, onejant, la Bandera Blava, que manifesta el compromís de l’entitat amb el medi ambient, la seguretat i la qualitat. Saps que tu també pots sumar-t’hi?

Sol·licita la Bandera Blava per Embarcacions!

Quines notícies vols veure:

12.2º C

Vent: 321 NW 7.3Kts, 22.6 Max