Els ambaixadors del Club naveguen a Arenys de Mar i Barcelona

2021-Club Nautic lEscala-ambaixadors del Club-julia-oliveras-optimist
2021-Club Nautic lEscala-ambaixadors del Club-julia-oliveras-optimist
  • 9/November/2021
  • Categoria: Esport

Els ambaixadors del Club continuen amb una temporada plena de cites. Aquest cap de setmana, 6 i 7 de novembre, participaven al XXXII Gran Premi Principat d’Andorra al Club Nàutic Arenys de Mar per a les classes Optimist, ILCA, 420, Europe, Laser Bahia i Pico.

Amb una primera jornada de vent intens i un diumenge de vent més variable d’entre sis i 10 nusos, els Optimist del Grup 1 van aconseguir completar cinc proves. En aquesta categoria, Pablo Garriga s’enduia el tercer premi Sots 11 amb un desè parcial com a millor resultat mentre que Nerea Obeso finalitzava en la 25a posició de la general. També hi va participar Arnau Carrés.

2021-Club Nautic lEscala-ambaixadors del Club-pablo garriga-3r sots 11-gp-andorra-optimist

El Grup 2, per la seva banda, va disputar tres mànigues. Núria Puig, Mia Mateu, Arnau Jou i Júlia Oliveras, que estrenava nova embarcació, van ser els representants del Club en aquesta divisió.

Bons resultats, també, de Maria Peñalba a la classe ILCA 4. La jove navegant finalitzava la regata quarta de la general i segona noia Sots 18. Firmava, a més, un meritori tercer millor parcial.

2021-Club Nautic lEscala-ambaixadors del Club-gp-andorra

En aquesta ocasió, a més, alguns dels familiars dels nois i noies d’Optimist es van animar a navegar amb les embarcacions Laser Bahia en el primer Torneig de Club Racing, que es va disputar en format team racing. Eduard Mateu, acompanyat de Marc i Alba Ramon aconseguia la victòria de la competició, mentre que la tercera plaça era per al Xatrac, amb una tripulació conformada per Jordi Oliveras, Laura Mañas, Aina Olivaras i Sandra Eberhard.

2021-Club Nautic lEscala-Abonats-vela lleugera-vicenc batlle

Vicenç Batlle, al Mundial ILCA Masters 2021

Mentrestant, Vicenç Batlle es preparava per participar a la competició ILCA Masters més important de la temporada. Avui, dimarts 11 de novembre, arranca al Barcelona International Sailing Center el Mundial de la categoria, que s’allargarà fins el proper dia 20. Batlle navegarà amb la flota ILCA 6… Molts ànims!

Quines notícies vols veure:

12.2º C

Vent: 326 NW 7.2Kts, 22.6 Max