Ambaixadors del Club: Peñalba navega la Copa d’Espanya ILCA 4 a Canàries i els Optimist, a El Masnou

Maria Peñalba, ambaixadora ILCA 4 del Club, a Gran Canaria
Maria Peñalba, ambaixadora ILCA 4 del Club, a Gran Canaria
  • 28/June/2021
  • Categoria: Regates

Aquests últims dies han estat intensos pels Ambaixadors del Club de les classes ILCA 4 i Optimist. Maria Peñalba participava a la Copa d’Espanya ILCA 4 celebrada al RCN Gran Canaria entre els dies 24 i 27 de juny i els nois i noies d’Optimist G1, G2 i G3 navegaven el 50è Trofeu Sanahuja del CN El Masnou entre el 25 i el 27 de juny.

Peñalba, per la seva banda, s’enfrontava a la seva segona gran cita de la temporada després de completar, també, el campionat estatal de la classe ILCA 4. En aquest cas, ho feia com a integrant de la delegació catalana, un equip compost per 19 membres que es va donar a conèixer després de la celebració del Campionat de Catalunya celebrat a finals del mes passat. Han estat nou proves al més alt nivell durant les que ha pogut mesurar-se amb una flota de prop de 130 regatistes.

Tota una experiència per seguir creixent com a navegant!

La Nerea, en Pablo i la Mia representen el Club a El Masnou

L’equip infantil de regates del Club es desplaçava fins al CN El Masnou per disputar el 50è Trofeu Sanahuja, una cita en la que han navegat fins a 9 proves el Grup 3 i 8, els Grups 1 i 2. Sumen, doncs, una bona quantitat de milles en aquesta nova experiència, en la que Pablo Garriga es classificava 10è de la general del Grup 2 i 1r sots 11 amb un cinquè com a millor parcial. Nerea Obeso, al Grup 1 finalitzava 13a amb un vuitè parcial.

Destaca, especialment, la participació de Mia Mateu al Grup 3, que en la seva competició a l’exterior d’aigües escalenques aconseguia una sisena plaça a la seva categoria amb resultats parcials tan bons con un segon i dos tercers.

Enhorabona i endavant, equip!

Quines notícies vols veure:

18.6º C

Vent: 332 NNW 17.7Kts, 23.9 Max