Ambaixadors del Club: doble trofeu per Maria Peñalba a Salou

2021-Club Nautic lEscala-ambaixadors-maria-penalba
2021-Club Nautic lEscala-ambaixadors-maria-penalba
  • 23/November/2021
  • Categoria: Esport

Les cites de vela lleugera continuen pels regatistes del Club. Aquest cap de setmana, 20 i 21 de novembre, ha estat el torn de Maria Peñalba, a Salou, i dels representants de la classe Optimist, a Vilanova.

Peñalba disputava la Halloween Race ILCA 2021 al Club Nàutic Salou amb excel·lents resultats. Amb una flota ILCA 4 conformada per una quarantena de participants, la jove navegant del Club firmar una fantàstica segona posició a la única prova que es va poder celebrar. Peñalba, pujava, així, al segon esglaó del podi i s’enduia, a més, el trofeu que l’acredita com a la primera fèmina classificada.

Enhorabona, Maria!!!

2021-Club Nautic lEscala-ambaixadors-mia-mateu i nerea obeso-optimist

Nerea Obeso i Mia Mateu, a Vilanova

La manca de vent era també protagonista a la Regata Ça Llacuna d’Optimist celebrada al Club Nàutic Vilanova. Amb més de 140 regatistes inscrits procedents de 17 clubs del litoral català, la cita es va resoldre amb una única màniga pel Grup 1, mentre que el Grup 2 es quedava sense navegar. Nerea Obeso, del Grup 1, i Mia Mateu, del Grup 2, eren les dues ambaixadores del Club en aquesta competició.

2021-Club Nautic lEscala-ambaixadors-regata ça llacuna optimist-cn vilanova

Quines notícies vols veure:

12.6º C

Vent: 306 NW 15.8Kts, 22.6 Max