Ambaixadors del Club Nàutic l’Escala

  • 9/October/2020
  • Categoria: Esport

Ambaixadors del Club Nàutic l’Escala: Maria Peñalba, Pablo Garriga, Nerea Obeso, Martí Flo, Helena Martínez i Vicens Batlle. Competeixen en diferents regates i diferents classes en nom del Club. Molts ànims a tots i totes, sou un referent!

Aquest cap de setmana la regatista del Club Nàutic l’Escala, Maria Peñalba, participarà a la regata Europa Cup de la Classe Làser, dins de la categoria Classe Làser 4.7 sub 16. Aquesta regata, amb seu a Roses, serà la primera regata internacional on la regatista escalenca competirà junt amb 72 participants de diferents països.

Dins del mateix programa, els regatistes de la Classe Infantil Optimist, varen participar el 3 i 4 d’octubre, a la Regata Trofeu Tardor organitzada pel Club de Vela Blanes. Pablo Garriga, regatista del Club Nàutic l’Escala, es va classificar en un merescut 3ª posició dins de la categoria Sots 11 . Nerea Obesa, també regatista del Club es va classificar en 6ª posició de la categoria Sots 13 , Marti Flo en 11ª posició de la categoria Sots 16 i Helena Martínez es va classificar en 13ª posició de la categoria Sots 16. En total varen competir contra 46 embarcacions de diferents clubs de la província de Girona i Barcelona.

Finalment, Vicens Batlle, regatista de la Classe Làser Màster, va participar del 2 al 4 d’octubre de la regata Europa Master To Be disputada a Roses amb un total de 34 regatistes de 4 nacionalitats. Vicens, va finalitza en 10 ª posició dins la divisió Làser Standard. Les difícils condicions meteorològiques va fer que únicament es poguessis celebrar una única prova en tot el campionat.

El programa ambaixadors del Club Nàutic l’Escala s’emmarca dins de la secció de Vela Lleugera del Club per donar suport aquells esportistes amb projecció nacional dins d’aquesta disciplina, i fomentar d’aquest manera la navegació a vela d’alta nivell. El Club Nàutic l’Escala, des dels seus indicis ha creat escola de navegant i regatistes i l’actual junta directiva, té com a objectius mantenir aquest línia de suport a regatistes escalencs.

Molts ànims a tots o totes!

Quines notícies vols veure:

14.7º C

Vent: 123 ESE 7.2Kts, 19.8 Max