Ambaixadors del Club: Nerea Obeso, vencedora del Trofeu Tardor N3 al CV Blanes

ambaixadors-del-club-equip-optimist
ambaixadors-del-club-equip-optimist
  • 5/October/2021
  • Categoria: Esport

L’equip infantil de regates del Club Nàutic l’Escala va participar al Trofeu Tardor N3 d’Optimist disputat al Club Vela Blanes entre els dies 2 i 3 d’octubre. Fins a vuit joves navegants de la classe van representar al Club en aquesta cita, entre els que va destacar la victòria absoluta aconseguida per Nerea Obeso. Obeso guanyava fins a tres de les quatre proves disputades el dissabte amb vent de sud i descartava un segon parcial. S’adjudicava, així, el primer esglaó del podi amb només tres punts.

L’equip, però, s’enduia a casa dos guardons més. D’una banda el de primer Sots 16 del Grup 1 que aconseguia Martí Flo des de la quarta plaça de la general. De l’altra, el de tercera Sots 13 del Grup 2, que anava a mans de Núria Puig. Completaven el destacat escalenc Júlia Oliveras, Helena Martínez, Mia Mateu, Arnau Jou i Arnau Carrés, que van desplaçar-se fins a Blanes acompanyats de la seva nova entrenadora Lluïsa Puig.

Després de la recent ampliació de l’equip, els ambaixadors més joves del Club continuen navegant amb força per preparar-se per nous reptes.

Endavant, nois i noies!

ambaixadors del club optimist

Quines notícies vols veure:

21.6º C

Vent: 190 S 11.3Kts, 20.7 Max