El Club Nàutic l’Escala celebra l’Assemblea Ordinària de Socis 2019

 • 18/April/2019
 • Categoria: Social

El Club Nàutic l’Escala va celebrar, el passat dissabte 13 d’abril al matí, la seva Assemblea Ordinària de Socis. La reunió anual de membres de l’entitat va servir per aprovar els comptes 2018 i els pressupostos 2019 així com presentar el seguiment dels projectes que està duent a terme l’actual Junta Directiva del Club. A més, va ratificar la incorporació de dos nous membres a l’equip directiu del port esportiu de la Costa Brava: Josep Pallí, que s’hi afegeix com a vocal, i el regatista Gerard Marín, que passa a ser el nou comodor en substitució de “Nandu” Muñoz, que ens deixava fa uns mesos.

Pel que fa a la memòria d’activitats i projectes, l’equip de l’associació va oferir informació actualitzada de:

 1. Projecte d’aprofitament, adequació i millora de la dàrsena antiga del Port.
 2. Millora i ampliació dels serves de reparació i manteniment d’embarcacions d’Escar l’Escala S.L.
 3. Millorar les instal·lacions i innovar en les propostes de serveis portuaris. En aquest sentit, cal mencionar algunes de de les últimes novetats del Club com són l’ampliació del sistema de videovigilància i l’ampliació de la cobertura Wifi a les instal·lacions. També s’ha previst instal·lar dues illes de recollida selectiva de residus de gran capacitat per optimitzar-ne l’eficàcia i es continua treballant en la millora de les zones enjardinades de Club. D’altra banda, la flota del Club s’actualitza amb quatre noves embarcacions de vela lleugera i material de caiac i stand up paddle així com la instal·lació d’una estructura per caiacs de mar.
 4. Fer Club! En aquest àmbit, destinat a desenvolupar la vessant més social de l’entitat, aquest 2019 s’han programat diverses propostes:
  • Barbacoa popular – 13 de juliol.
  • La Diada del soci – 3 d’agost.
  • Concert de música al Club – 24 d’agost.
  • Conferències temàtiques: Ajudes tecnològiques a la navegació (a confirmar), El Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter (25 de maig), Bones pràctiques i navegació responsable (13 de juliol), Neteja de platges i fons marins (14 de setembre), Com fer un bon manteniment de l’embarcació (12 d’octubre), Reglament de Regates a Vela (14 de desembre).
 5. Consolidar la relació del Club amb les organitzacions i institucions públiques locals i autonòmiques per a promoure l’activitat nàutica a l’Escala.
 6. Novetat 2019: Reduir l’impacte sobre l’entorn natural i gestionar l’activitat i instal·lacions del Club de manera sostenible.
 7. Novetat 2019: Tenir un impacte social positiu en l’entorn de l’entitat través d’accions responsabilitat social impulsades des de l’àrea esportiva com són el Projecte Institut de la Vela, la Jornada de Portes Obertes “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, la col·laboració económica amb el Projecte Sèpia o el Projecte Inservela.
 8. Diversificar i dinamitzar l’oferta de serveis i activitats nàutiques a través de l’Àrea esportiva.

Quines notícies vols veure:

25.0º C

Vent: 250 WSW 7.6Kts, 24.4 Max