El Club hissa la Bandera Blava 2021

  • 17/July/2021
  • Categoria: Mediambient

El passat divendres 16 de juliol, el Club Nàutic l’Escala hissava novament la Bandera Blava de la mà del seu president Narcís Carreras.

Després de rebre la bona notícia el passat mes de maig, el distintiu era entregat a Raimon Roca per part de Jordi Puigneró, vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya.

L’acte va tenir lloc a l’Ampolla, Tarragona, ahir dijous 15 de juliol i va comptar també amb la presència de representants d’ADEAC-FEE, organisme impulsor de la Bandera Blava.

El director gerent del Club Nàutic l'Escala recull la Bandera Blava 2021 a l'Ampolla

Aquest guardó, de prestigi internacional premia la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions i l’excel·lència en la prestació de serveis. També l’educació medi ambiental que difon el Club entre els seus usuaris.

Amb aquesta nova Bandera Blava, el Club torna a fer patent el seu compromís amb el medi ambient, la seguretat i la qualitat. A més, continua convidant als seus usuaris a unir-se a la iniciativa oferint la possibilitat de sol·licitar la Bandera Blava per a Embarcacions. Enguany, han estat una desena d’usuaris que s’han sumat al compromís i que properament recolliran la seva Bandera Blava a les instal·lacions del Club.

10 anys de distintiu EMAS

Aquesta nova Bandera Blava se suma a un altre guardó. I és que el Club ha rebut, també, un premi que reconeix que ja fa 10 anys consecutius que ostenta també el distintiu EMAS. El Eco-Management and Audit Scheme és el Reglament Comunitari d’Ecogestió i Ecoauditoria, una eina desenvolupada per la Unió Europea que reconeix a les organitzacions que han implantat un SGMA o Sistema de Gestió Mediambiental i han adquirit un compromís de millora continua verificat mitjançant auditories independents.

Quines notícies vols veure:

18.2º C

Vent: 318 NW 17.2Kts, 23.9 Max