33 tripulacions al Barracuda Tour 2018 del Club Nàutic L’Escala

  • 29/April/2018
  • Categoria: Pesca

Guiula IV, de Principi Hereu, en la modalitat de Pagell, i Supernova, en la d’Espècies, són els guanyadors del Barracuda Tour 2018. Els dos s’enduen, a més, el premi a la peça més gran. Adrileix III, de Josep Baró i Los Torres – Nautivela, patronejat per Joaquim Restrudis completen el podi de Pagell. El segon i tercer classificats en la categoria d’Espècies són la tripulació liderada per Adrià Sànchez i l’equip del Tooty 3.

Tots cobejaven, però, la possibilitat de participar a la Gran Final del Barracuda Tour de Bénéteau amb les despeses pagades. La competició, de caràcter internacional, es celebrarà a Port du Crouesty, Arzon, França, del 30 de maig al 2 de juny. Les dues places disponibles, una per cada modalitat, es disputaven a la millor puntuació de dos concursos, el Barracuda Tour d’aquest cap de setmana, i un que va tenir lloc el 4 de març.

Comparats els resultats obtinguts en les dues convocatòries, els d’Hereu confirmaven el seu dret a participar-hi. Joan Casas i la seva tripulació, d’una altra banda, són els mereixedors de l’experiència gràcies a la puntuació que sumaven a l’anterior concurs d’Espècies.

La gran festa de la pesca esportiva a l’Escala

Fins a 33 embarcacions han participat al Barracuda Tour 2018. El concurs de pesca s’ha disputat els dies 28 i 29 d’abril a l’Escala. La cita s’ha inscrit en el marc de la celebració de la fira nàutica Nautivela Days i és la prova reina de la Secció de Pesca del Club en l’any de commemoració del 50 aniversari del club esportiu. La competició és una iniciativa conjunta del Club Nàutic L’Escala, Nautivela, el Club de Pesca Costa Brava, l’Associació per una Pesca Responsable, el GEN Roses i Nautivela, importador de Bénéteau a la zona.

La flota sortia a l’aigua el diumenge 29 d’abril al voltant de les 7:30 hores del matí. Les condicions meteorològiqueshan portat pluja, però més tard del que estava previst, pel que van gaudir del seu esport preferit fins les 13:00, hora de tornada estipulada. Més tard, la pesada de les captures descobria els guanyadors de la cita. Després de comparar els vencedors de l’anterior concurs puntuable, celebrat el 4 de març, es coneixia els flamants participants a la Gran Final francesa.

Tercer premi en joc

El Barracuda Tour, però, ha deixat més guanyadors. Durant la jornada inaugural del concurs, els pescadors van poder inscriure’s a un concurs de spinning. Toni Exposito va ser el vencedor de la prova, que es va disputar a les instal·lacions del Club Nàutic L’Escala. El premi, en aquest cas, és participar amb les despeses pagades al Challenge Amateur del Barracuda Tour. La prova es disputarà del 25 al 27 de maig. Serà la fase prèvia al campionat oficial, i la seva victòria donarà dret a accedir a la Gran Final.

Quines notícies vols veure:

21.0º C

Vent: 202 SSW 11.2Kts, 22.3 Max