L’equip d’Adrià Sanchez guanya el Barracuda Tour 2019 de l’Escala

  • 28/April/2019
  • Categoria: Pesca

La tripulació d’Adrià Sanchez, a bord del Nautivela 1, s’ha proclamat guanyador de la prova selectiva del Barracuda Tour 2019 celebrada entre el dissabte 27 i el diumenge 28 d’abril al Club Nàutic l’Escala amb el patrocini de Nautivela i la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala i el Club de Pesca Costa Brava. Com a tal, l’equip s’enduu a casa el passaport per participar a la gran final del Bénéteau Barracuda Tour 2019. Aquesta competició internacional, que organitza anualment el constructor d’embarcacions francès Bénéteau, tindrà lloc a Port du Crouesty, Arzon, França, entre el 15 i el 18 de maig. El segon i el tercer classificats han estat la Guiula IV, de Jordi Carreras i Cromatina d’Antoni Font.

Aquest cap de setmana, però, hi havia dos premis especials més en joc, tots ells cortesia de Nautivela, distribuidor de la marca francesa Bénéteau a la zona. Tant el segon classificat com el que ha presentat la peça més grossa entre les dues cites celebrades a l’Escala i Roses, aquesta disputada entre els dies 6 i 7 d’abril, han guanyat la possibilitat de viatjar a Port du Crouesty uns dies abans que els seus companys, entre el 10 i el 12 de maig, per participar al Barracuda Tour Amateur. El guardó per la segona plaça ha estat per Jordi Carreras i el de la captura més gran, per Xavi Figueres.

Pesca i, sobretot, molta diversió!

Les dues jornades de pesca, destinades a la modalitat d’Espècies, han començat a les 7 h del matí amb un esmorzar i han finalitzat al voltant de les 13:00 hores amb la presentació i la pesada de les captures. El dissabte, el programa social de la competició va continuar amb un concurs d’spinning que va tenir lloc a la seu dels Nautivela Days al Moll d’Espera del Club que va començar a les 17 h. El guanyador d’aquesta proposta, que va posar a prova la punteria dels participants, va ser Carlos Tato Vidal. El mateix dissabte, els pescadors van poder gaudir d’una barbacoa a la Sala Polivalent del port esportiu de la Costa Brava.

El diumenge, marcat per la presència de la tramuntana, que ha endurit les condicions, l’encarregada de concloure el dia i també el Barracuda Tour 2019, ha estat l’entrega de trofeus. La cerimònia s’ha celebrat al voltant de les 14 hores i ha finalitzat amb un sorteig d’obsequis de la mà del patrocinador de l’esdeveniment.

Fotografies

Quines notícies vols veure:

21.5º C

Vent: 216 SW 0.6Kts, 13.3 Max