El Club Nàutic l’Escala entrega les Beques Esport Blau 2019-20

  • 4/April/2021
  • Categoria: Esport

Avui, diumenge 4 d’abril a les 10 h, el Club Nàutic l’Escala ha entregat les beques Esport Blau 2019-20, que han premiat els 10 millors alumnes d’aquest programa, que integra la vela lleugera a l’assignatura d’educació física de 5è i 6è de Primària dels CEIP Esculapi i Empúries de l’Escala, amb l’oportunitat de continuar gaudint de la formació en aquest esport a l’aire lliure.

Kent Pages, Andrea Ramio, Abdelkarim Baghou, Martina Leone, Enric Guday, Nil Arrebola, Bruna Savanti, Ramon Mauri, Jan Reixach i Xavi Bazo han rebut tres mesos d’Abonament a Flota al Club. Gràcies a això, podran participar de les activitats de vela lleugera que tenen lloc al Club dos caps de setmana al mes, continuar el seu aprenentatge amb els cursos de vela de nivell avançat i integrar-se a la proposta d’Extraescolars nàutiques de l’Escala. El Club ha destinat un pressupost de 1.290 € a aquesta acció.

El projecte Esport Blau és una iniciativa conjunta dels dos centres educatius de primària de l’Escala, les seves Associacions de Mares i Pares, l’Ajuntament de l’Escala, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana de Vela i el Club Nàutic l’Escala.

Quines notícies vols veure:

17.6º C

Vent: 60 ENE 14.3Kts, 22.1 Max