El Club Nàutic l’Escala participa als salons de Girona i Agde

Club Nautic lEscala-salons- fira de mostres Girona
Club Nautic lEscala-salons- fira de mostres Girona
  • 2/November/2021
  • Categoria: Port

El Club Nàutic l’Escala ha participat a la Fira de Mostres de Girona i al Salon Nautique d’Automne de Cap d’Agde. Els dos certàmens, que han tingut lloc entre els dies 28 d’octubre i 3 de novembre han donat a conèixer els serveis portuaris i esportius del Club, així com les seves activitats, als públics gironí i francès.

Un any més el Club ha apostat per ser present a la fira multisectorial més important de la província de Girona. Ho ha fet amb un espai ampliat, el que ha donat molta més visibilitat a l’oferta i a les propostes dissenyades per acostar als visitants al mar d’Empúries des de la seva ciutat.

Club Nautic lEscala-salons- fira de mostres Girona

Un espai per gaudir del mar des de Girona

Destaca, en aquest sentit, la degustació d’anxoves de l’Escala i cava que va tenir lloc el dissabte 30 d’octubre. Més d’un centenar de persones, entre socis, amics i aficionats a la navegació van gaudir d’una trobada amb molt bon gust de mar.

Però l’estand del Club comptava amb més propostes. Durant els dies de la Fira de Mostres, el públic va poder participar en un fantàstic sorteig ideat per viure l’Escala i el mar en primera persona. Com a premi, van poder escollir entre una setmana d’amarrador gratuïta, un curs de vela lleugera, vela de creuer o rem de mar, una ruta guiada amb caiac o stand up paddle per a quatre persones o un bateig de submarinisme ofert per Orca Diving. Els guanyadors es donaran a conèixer properament.

Club Nautic lEscala-salons- fira de mostres Girona

Els més atrevits van poder enfrontar-se a un repte: remar 500 metres en dos minuts i mig a bord de l’ergòmetre situat a l’interior de l’estand. Tots els que el van superar van endur-se a casa un val de 10 € que podran gastar per gaudir d’activitats esportives al Club.

L’espai comptava també amb un simulador de stand up paddle per posar a prova l’equilibri i un taller de nusos, així com amb informació sobre els serveis portuaris i esportius del Club. És del Forfait Anual 2022, però també de cursos de vela i de rem, abonaments, casals nàutics d’estiu i de rutes guiades, entre altres.

Club Nautic lEscala-salons- Salon Nautique dAutomne de Cap dAgde

L’Escalagde 2022 arranca a Agde

A França, el Club participava al Salon Nautique d’Automne de Cap d’Agde conjuntament amb els amics de la Societé des Régates d’Agde et du Cap (SORAC), associació amb la que organitza conjuntament la regata L’Escalagde des de 2005.

Club Nautic lEscala-salons- Salon Nautique dAutomne de Cap dAgde

Enguany les dues entitats van donar a conèixer l’edició 2022 d’aquesta trobada que uneix els navegants de la costes catalana i francesa en un esdeveniment que combina la competició amb la vessant social més divertida. La seva presentació oficial va tenir lloc el divendres 29 d’octubre amb les intervencions de Christian Vayssiere, vicepresident de la SORAC; i Pere Sala, delegat esportiu de la Junta Directiva del Club. L’Escalagde 2022 es celebrarà entre els dies 26 i 29 de maig.

L’acte va culminar amb una degustació d’anxoves de l’Escala i vi de la zona.

Quines notícies vols veure:

10.7º C

Vent: 225 SW 0.8Kts, 6.8 Max