Comunicat nº 10 – COVID-19

  • 6/July/2020
  • Categoria: Avís

Malgrat que el 21 de juny de 2020 va finalitzar l’estat d’alarma decretat pel Real Decret 463/2020, el Govern de la Generalitat ha elaborat un pla de represa a la normalitat que obliga a garantir una sèrie de mesures amb caràcter individual i aplicables directament a la ciutadania, però també a l’organització d’esdeveniments i la realització d’activitats que poden comportar l’aglomeració de persones.

Aquestes mesures bàsiques organitzatives i de protecció per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV2 van entrar en vigor el passat 25 de juny de 2020 i són:

  1. Protecció personal individual amb higiene freqüent de mans i l’ús de la mascareta quan no sigui possible mantenir la distància fisca de seguretat.
  2. En els espais interiors com oficines, l’aforament està regulat a  i serà obligatori l’ús de mascareta.
  3. Pel que fa als esdeveniments esportius i socials, el Club regularà l’aforament i controlarà els fluxos d’accés i sortida dels assistents, demanarà l’ús de mascareta i caldrà registre d’assistents previ a l’esdeveniment.

En aquest sentit, el Club continua reforçant el servei de neteja i desinfecció dels espais comuns, així com el compliment de les recomanacions establertes per departament competent en matèria d’esport i lleure.

Fem entre tots un Club segur, ens ajudes?

Quines notícies vols veure:

14.4º C

Vent: 180 S 2.6Kts, 19.8 Max