Comunicat Oficial nº13 – COVID-19

  • 23/November/2020
  • Categoria: Avís

Davant l’anunci del nou Pla d’Obertura Progressiva d’Activitats emès per la Generalitat de Catalunya i que entra en vigor a partir d’aquest dilluns 23 de novembre, t’informem dels nous aspectes a tenir en compte a l’hora d’accedir a les instal·lacions: 

  • L’Escola de Vela del Club reobrirà les instal·lacions amb el seu horari d’atenció al públic habitual a partir del dimarts 24 de novembre. 
    • Del 24 al 30 de novembre oferirà el servei de cessió d’ús de material dins l’horari establert. 
    • A partir del dia 1 de desembre, tornaran a estar disponibles les activitats guiades i els entrenaments de totes les modalitats. Aquestes activitats s’hauran de reservar prèviament i estaran supeditades a les restriccions d’aforament establertes (10 persones per pràctica esportiva federada). 
  • El restaurant del Club La Barra del Port tornarà a oferir els seus serveis a partir del proper dissabte 28 de novembre. L’horari d’obertura serà dissabtes i diumenges  de 10 a 16:30 h fins el proper mes de febrer. 

Et recordem que la navegació esportiva i d’esbarjo continua estant permesa sempre i quan es compleixin les mesures de restricció social i de mobilitat establertes, pel que els serveis i instal·lacions portuaris del Club continuen estant disponibles pels seus usuaris. 

Consulta totes les recomanacions i procediments a l’hora d’utilitzar els serveis i instal·lacions del Club, així com el últims comunicats. Ajuda’ns a fer del Club un port segur. Moltes gràcies! 

L’Escala, 23 de novembre de 2020 

Quines notícies vols veure:

18.0º C

Vent: 62 ENE 14.1Kts, 22.1 Max