Bruno García i Vicenç Batlle, guanyadors de la XIII Costa Brava Sailing Meeting

  • 4/April/2021
  • Categoria: Regates

Bruno García del Club Nàutic El Masnou, en Optimist, i Vicenç Batlle del Club Nàutic l’Escala, en la categoria Open, s’han proclamat vencedors, avui, diumenge 4 d’abril, de la XIII Costa Brava Sailing Meeting. La competició de vela lleugera inaugurava la temporada de regates del Club, els dies 3 i 4 d’abril, amb la participació d’una trentena de navegants de l’Escala, l’Estartit, Palamós i El Masnou.

Condicions per tots els gustos

Tots ells han hagut d’afrontar dues jornades de condicions de regata variades. El dissabte, una marinada d’entre sis i vuit nusos que va intensificar-se fins als 14 al llarg del dia. El diumenge, el gregal ha fet acte de presència acompanyat d’una onada marcada. Malgrat tot, s’ha mantingut entre 10 i 12 nusos pujant fins als 15-17 pels últims compassos de navegació. D’aquesta manera, tant la flota infantil d’Optimist com els Open, han pogut completar el programa previst i han celebrat fins a un total de sis proves per categoria.

Victòria incontestable de Vicenç Batlle

Bruno García i Vicenç Batlle han estat els guanyadors absoluts de la regata. Es posicionaven com a líders durant la jornada inaugural i han aconseguit mantenir-se a la segona. El TLC Standard Vicenç Batlle, ho fa, a més, amb sis victòries parcials i sis punts d’avantatge sobre la segona classificada de la categoria Open, Maria Peñalba, regatista local juvenil que navega amb TLC 4.7. Ells dos s’enduen, a més, els premis al primer Master i a la primera Fèmina, mentre que Wim Claude Venneman, també del Club Nàutic l’Escala, guanya la tercera plaça.

El lideratge de Bruno García

Bruno García, per la seva banda, finalitzava el dissabte com a líder de la flota d’Optimist amb quatre punts i tres d’avantatge sobre la segona, Daniela García, també del Club Nàutic El Masnou. Amb dos nous primers parcials, Bruno García ha segellat la victòria el diumenge, proclamant-se campió absolut i guanyador de la categoria Sots 16, on el segueixen Anna Pla, tercera de la general; i Jan Mas, cinquè, sumant dos trofeus pel Club Nàutic Estartit.

Gràcies a un primer i un segon parcial anotats la segona jornada, Nerea Obeso del Club Nàutic l’Escala és la segona classificada de la general i la primera Sots 13. En aquest cas, el segon i el tercer esglaó del podi han estat per Bruna Pla del Club Nàutic Estartit i Júlia Oliveras del Club Nàutic l’Escala..

Entre els més petits, els Sots 11, la guanyadora ha estat Daniela García del Club Nàutic El Masnou. Pablo Garriga, del Club Nàutic l’Escala s’ha fet amb la segona plaça i Jordi Acevedo del Club Nàutic Estartit, amb la tercera.

L’entrega de trofeus, que ha tingut lloc a les instal·lacions de l’Escola de Vela del Club, ha posat punt i final a la regata reconeixent als millors regatistes de la prova.

Consulta tota la informació de la Costa Brava Sailing Meeting 2021!

Quines notícies vols veure:

17.7º C

Vent: 64 ENE 14.9Kts, 22.1 Max