El Conseller Damià Calvet visita Varador l’Escala

  • 27/July/2019
  • Categoria: Port

El Conseller de Territori i Sostenibilitat de Catalunya, Damià Calvet, ha visitat avui les instal·lacions de Varador l’Escala. Ha estat en el marc del seu desplaçament a la costa nord de Girona, on després d’aturar-se a Port de la Selva, s’ha dirigit a l’Escala per conèixer el resultat de les obres de reforç del dic de recer del port del municipi. Aquest projecte, que ha tingut un cost d’1.070.000 euros, dóna més abric i seguretat a les activitats i persones que treballen en aquesta part del port i a les embarcacions que hi amarren. La reordenació de l’espai, d’altra banda, ha permès a Escar l’Escala S.L. reubicar i renovar la seva activitat d’escar.

Instal·lacions renovades

Claude Vergés i Pere Fàbregas, president del consell administratiu i director tècnic de Varador l’Escala, respectivament, han dirigit la visita a les instal·lacions renovades de Varador l’Escala. També hi han assistit Víctor Puga, Alcalde de l’Escala; Isidre Gavín, secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat i President de Ports de la Generalitat; Pere Padrosa, director general de Transports i Mobilitat i vicepresident de Ports de la Generalitat i Joan Pere Gómez, gerent de Ports de la Generalitat.

El Club Nàutic l’Escala acull el dinar

Prèviament la comitiva ha estat al nou dic de reforç, amb el que s’ha creat un nou vial d’accés per al trànsit rodat i un nou passeig enlairat de 320 metres amb vistes al golf de Roses i els Pirineus. El Club Nàutic l’Escala, d’altra banda, ha estat l’encarregat d’acollir el dinar que ha conclòs la visita. Ha estat al restaurant La Barra del Port, on el president de l’entitat, Narcís Carreras, i el seu gerent, Raimon Roca, han convidat al Conseller a firmar el llibre de visites del Club i li han entregat com a obsequi un exemplar del llibre del 50 aniversari de l’associació.

Quines notícies vols veure:

19.7º C

Vent: 259 W 0.0Kts, 5.6 Max