Més de 250 persones a la Diada del Soci del Club

  • 5/August/2019
  • Categoria: Social

El Club Nàutic l’Escala celebrava una de les cites més especials de l’any el passat dissabte 3 d’agost. Era el torn de la Diada del Soci, una jornada plena d’activitats que l’entitat dedica als seus membres. Començava de bon matí, amb propostes tant a l’aigua com a terra i acabava a la plaça de la Seu Social del Club amb un bon sopar i ball. Més de 250 socis i sòcies decidien acostar-se al Club per gaudir de les diferents iniciatives.

Jornada Blava, portes obertes al mar

L’Escola de Vela del Club era el primer espai en començar a rebre els associats i associades amb la Jornada Blava. De 9:30 a 13:30 hores, més de 50 persones van provar algunes de les activitats nàutiques que es poden gaudir des del Club com són el caiac, el stand up paddle, la vela o el jet ski. Quatre modalitats per descobrir d’una manera diferent l’Escala i el seu entorn natural, a les que els membres de l’entitat poden accedir-hi amb interessants descomptes.

Test Drive Audi Autopodium

A les 10 hores, el Moll d’Espera del Club acollia un Test Drive de vehicles Audi organitzat amb el patrocinador del Grup Autopodium, empresa concessionària de les marques Audi, Volkswagen, SEAT i Sköda amb instal·lacions a Girona, Figueres i Olot. La companyia va comptar amb cinc unitats per provar dels models A1, Q3, Q5, RS4 i l’elèctric E-Tron. La combinació de port i automovilisme va ser tot un èxit i el públic es va anar acostant a l’exposició fins les 12 h, hora en què va acabar l’activitat.

Si algú s’ha quedat amb ganes de conèixer les propostes d’Audi, dos dels cotxes, els Audi Q3 i RS4 quedaràn exposats fins el proper dia 14 d’agost a la plaça de la Seu Social del Club.

Entrega de Banderes Blaves

L’activitat continuava al vespre amb l’acte de lliurament de Banderes Blaves per Embarcacions a tots els socis i sòcies que ho havien sol·licitat. Enguany la campanya ha estat de rècord i el Club feia entrega de fins a 10 banderes que acrediten el compromís dels seus armadors amb la navegació responsable i la preservació del medi. Rebien el distintiu, una petita Bandera Blava per hissar a la seva embarcació: Salvador Andrés, Marta Antich, Teresa Astals, Vicenç Batlle, Jaume Cantó, Jordi Carreras, Gaietà López, Josep Pallí, Francesc Pibernat i Dídac Rodríguez.

L’acte, que van conduir Rafael Callol, delegat de medi ambient del Club; Raimon Roca, director gerent i Jordi Roca, secretari de la Junta Directiva de l’entitat. També va intervenir-hi Ariadna Armas, responsable de medi ambient del Club.

La festa del soci

La jornada culminava amb la proposta estrella de la jornada: el ja clàssic sopar de la Diada del Soci. Divuitena edició d’una vetllada que reunia unes 250 persones a la plaça de la Seu Social del Club per gaudir de la gastronomia, la música i, sobretot, la bona companyia. Els encarregats de donar la benvinguda als assistents que començaven a entrar al recinte a les 20:30 h van ser Narcís Carreras, president del Club; Víctor Puga, Alcalde de l’Escala; i el secretari del Club, Jordi Roca.

Durant la seva intervenció es va fer entrega del pin de plata que commemora els 25 anys de pertinença al Club a Germán Benito. Tot i no ser-hi presents, enguany també compleixen 25 anys al Club els socis Agustí Carbonell, Òscar Marcos i Josep Maria Marquès, que recolliran el seu pin properament.

El ball, a càrrec del DJ Sons, va posar punt i final a la nit amb una dosi de música i bon humor.

Fotografies

Quines notícies vols veure:

27.1º C

Vent: 173 S 8.3Kts, 18.0 Max