El Club Nàutic l’Escala celebra la Diada del Soci del seu 50 aniversari

Club Nàutic l'Escala-Barbacoa Popular
Club Nàutic l'Escala-Barbacoa Popular
  • 5/August/2018
  • Categoria: Social

Aquest dissabte 4 d’agost, el Club Nàutic l’Escala ha viscut una de les jornades més especials del seu 50 aniversari. La ja tradicional Diada del Soci, que ha fa 17 anys que es celebra, servia per commemorar l’efemèride amb els membres de l’entitat. Unes 300 persones participaven al sopar que va oferir el port esportiu a la plaça del Club. L’esdeveniment, que començava a les 20:30 va acollir també l’entrega de pins de plata als socis que ja fa 25 anys que formen part de l’entitat. Així mateix, i per primera vegada, es reconeixia també als membres que fa 50 anys que hi confien amb un pin d’or.

Els primers pins d’or de la Diada

El president del Club, Narcís Carreras, va ser l’encarregat d’entregar els pins, acompanyat de l’alcalde de l’Escala, el Sr. Víctor Puga. Mariona Figueras, Abel Palau, Pere Solés i Josep Vilabrú recollien els primers pins d’or de l’associació esportiva. Els pins de plata eren, en aquest cas, per Josep Maria Mañas i Francesc Pibernat.

El ball a càrrec del grup musical Van de Nit posava punt i final a la vetllada i a una Diada del Soci que començava ja al matí. 63 persones, entre socis i acompanyants, gaudien de les activitats nàutiques que ofereix el Club. Van practicar la vela lleugera i de creuer, el caiac, el paddle SUP i les motos aquàtiques al mar d’Empúries.

Vuit Banderes Blaves per Embarcacions

El mateix dissabte a les 10:00, el Club feia entrega de la Bandera Blava per Embarcacions als socis que ho han sol·licitat. Enguany han estat vuit armadors els que han sol·licitat el distintiu i set els que el recollien en aquest acte. Eren Vicenç Batlle, Teresa Astals, Ramón Lloses, Xavier Dolz, Josep Maria Mañas, Rafel Callol i Francesc Pibernat. Tots ells veien reconegut, així, el seu compromís a mantenir un comportament responsable a mar i respectar, difondre i fer respectar el codi de conducte ambiental Bandera Blava tant al mar, com al port. Raimon Roca, gerent de l’entitat, i Rafel Callol, delegat de medi ambient i seguretat de la Junta, conduïen la cerimònia.

Fotografies

Quines notícies vols veure:

25.1º C

Vent: 139 SE 1.1Kts, 2.6 Max