El Club celebra la segona edició de la Neteja del Fons Marí

  • 22/September/2020
  • Categoria: Mediambient

Per segon any consecutiu, el Club organitzava la Neteja del Fons Marí. Aquesta jornada de conscienciació ambiental dirigida als socis i usuaris de l’entitat tenia lloc el passat diumenge 20 de setembre amb la participació de fins a nou embarcacions.

Totes les tripulacions participants rebien, aquest dia, una bossa reutilitzable amb la que durant la navegació van recollir els residus que van anar trobant al mar i a la costa. A la seva tornada a port, entre les 12 i les 13:30 hores, van entregar la brossa recopilada al Moll d’Espera del Club, on va ser dipositada als seus contenidors de residus corresponents. Aquests residus es van unir als que el personal del Club ha anat recollint al llarg de la temporada.

Un cop buida, la bossa va quedar en propietat dels participants com a obsequi per la seva col·laboració.

Amb l’organització de jornades com aquesta, el Club té per objectiu difondre la pràctica d’una navegació responsable amb el medi ambient entre els seus usuaris i fer-los partíceps, així, del seu compromís amb el nostre entorn. Tenir-ne cura, amb accions com una bona gestió dels residus que produïm, és l’única manera de poder gaudir durant anys dels fantàstics paisatges naturals que ens envolten.

Gràcies per ajudar-nos a cuidar i protegir el nostre entorn!

Quines notícies vols veure:

18.3º C

Vent: 325 NW 13.6Kts, 23.9 Max