Esport Blau 2019-20 de l’Escala finalitza amb èxit

  • 18/December/2020
  • Categoria: Esport

Avui, divendres 19 de desembre, ha acabat el darrer trimestre del projecte Esport Blau 2019-20 amb alumnes de sisè de primària dels CEIP Empúries i Esculapi de l’Escala. Els 102 nois i noies que han navegat al Club des del passat 15 de setembre finalitzen, així, navegant amb autonomia a bord de les embarcacions individuals i dobles de l’Escola de Vela després d’un trimestre d’aprenentatge i molta diversió.

El 2021, hi tornem!

El programa Esport Blau tornarà a arrancar la propera primavera. El Club rebrà als alumnes de cinquè de primària dels dos centres escolars de l’Escala amb la intenció d’introduir-los a la navegació de la vela i descobrir-los una nova manera de gaudir del Mar d’Empúries.

Educació, esport i valors

Aquest programa de Vela Escolar -que té com a objectiu aproximar i promoure la vela entre els alumnes de 5è de primària dels centres educatius del litoral català– neix l’any 2017 i està impulsat per la Federació Catalana de Vela, el Consell Català de l’Esport, el departament d’Educació i els Consells Esportius de Catalunya, amb la col·laboració del la Diputació de Girona, Clubs / Escoles de Vela i dels ajuntaments i Centres Educatius dels municipis adherits.

El programa combina educació i esport, i proposa una activitat de formació poliesportiva en l’esport de la vela integrada dintre de l’assignatura d’Educació Física. Els pilars de l’Esport Blau Escolar són: la pràctica esportiva de la vela, el respecte al medi i a les nostres arrels, el treball en equip i l’amor pel mar.

Quines notícies vols veure:

14.0º C

Vent: 65 ENE 10.3Kts, 19.8 Max