Els ambaixadors del Club naveguen a Màlaga i Roses

  • 13/October/2020
  • Categoria: Regates

Amb un dia festiu, el dilluns 12 d’octubre, aquesta passada setmana finalitzava amb cites importants per a alguns dels representants de la secció de vela lleugera del Club. És el cas de Vicenç Batlle i Maria Peñalba, que es desplaçaven fins a Màlaga i Roses.

Batlle, per la seva banda, participava al Campionat d’Espanya de la classe Laser Master, que ha passat a anomenar-se ILCA, entre el 9 i el 12 d’octubre al Club Náutico Marítimo Benalmádena. El destí de Peñalba era més proper, a Roses, però s’enfrontava a l’Europa Cup de la seva nova disciplina, el Laser 4.7, entre el 9 i l’11. En els dos casos, la meteorologia ha estat complicada i de fet, a Roses deixava a la flota sense poder celebrar cap màniga.

A Benalmádena, la manca de vent dominava la competició però permetia, finalment, disputar dues proves el darrer dia, el 12 d’octubre. Vicenç Batlle aconseguia un novè i un 12è parcials i aconseguia, així, classificar-se desè de la general en categoria ILCA 7 (Laser Standard) i sisè Grand Master.

Els Optimist tornen a entrar en acció

El proper cap de setmana, 17 i 18 d’octubre, serà l’Equip d’Optimist el que portarà els colors del Club fins a Arenys de Mar. Nerea Obeso, Martí Flo, Helena Martínez i Pablo Garriga participaran al Trofeu Memorial Estruch. La cita, que tindrà lloc al Club Nàutic Arenys de Mar, és la segona convocatòria del Circuit Català d’Optimist. Recordem que va ser el Club Nàutic l’Escala el que va encetar el Circuit amb el X Trofeu Mar d’Empúries els dies 26 i 27 de setembre.

El programa ambaixadors del Club s’emmarca a la secció de Vela Lleugera del Club i dóna suport a tots els esportistes del Club amb projecció nacional d’aquesta disciplina, i fomentar, d’aquesta manera, la navegació a vela d’alt nivell. Des dels seus inicis, el Club Nàutic l’Escala, crea escola de navegants i regatista. L’actual junta directiva té com a objectiu mantenir aquest línia de recolzament als regatistes escalencs.

Bona sort a tots i totes!

Quines notícies vols veure:

18.1º C

Vent: 80 E 6.9Kts, 15.0 Max