Escar l’Escala es renova

  • 20/March/2018
  • Categoria: Port

Ports de la Generalitat va iniciar les obres de reforç del dic d’abric del port a mitjans de gener. Com a conseqüència d’aquestes accions, que s’allargaran fins l’estiu, es modificarà també el vial d’accés al dic i la configuració de les instal·lacions d’Escar l’Escala, amb contracte de gestió del servei portuari de reparació i manteniment d’embarcacions a la zona de servei del Port de l’Escala.

Un cop finalitzades, Escar l’Escala disposarà d’11.000 m2 de superficie interior y exterior per desenvolupar la seva activitat. Les noves instal·lacions permetran millorar els serveis de reparació i manteniment d’embarcacions. Destaquen, en aquest sentit, una nova fusteria i un nou taller de mecànica. També la possibilitat d’oferir pupil·latge a cobert.

Afectació mínima a l’activitat

L’empresa i Ports s’han coordinat per tal que les obres afectin mínimament a l’activitat i la seguretat del varador i les embarcacions que s’hi troben ubicades. Està previst que els serveis es puguin efectuar normalment ara que comença la temporada i les embarcacions es sotmeten al seu manteniment.

Ports de la Generalitat ha resolt favorablement la sol·licitud d’Escar l’Escala SL d’ocupar les naus annexes a les seves instal·lacions per tal de traslladar-hi oficines, tallers, magatzems i vestuaris públics i privats de l’empresa. Les naus es van adequar a la nova activitat i es van realitzar els procediments necessaris per a poder desenvolupar-les de manera legal i apropiada.

El trasllat es va efectuar coincidint amb l’inici de les obres, pel que Escar L’Escala es troba plenament operatiu des de la nova ubicació. Únicament queden pendents els treballs exteriors, que s’hauran de dur a terme quan finalitzin les obres.

A l’exterior, caldrà desplaçar els serveis que queden afectats per les obres com són quadres elèctrics, xarxa d’aigua o torretes de serveis, entre altres. També serà necessari modificar la tanca perimetral d’acord amb la nova configuració de les instal·lacions i situar el nou portal d’accés peatonal i de vehicles al vial d’accés a l’Escar. Per garantir la màxima seguretat, la instal·lació quedarà tancada un cop acabades les obres i ja no hi hagi el vial que travessa actualment la instal·lació.

Escar l’Escala

Escar l’Escala és una empresa de serveis nàutics que gestiona l’Àrea tècnica de reparació i manteniment d’embarcacions del Port de l’Escala. Creada el 2002, presta els seus serveis a clients i particulars a través d’un equip humà integrat per professionals qualificats i amb experiència al que s’afegeixen les millors empreses especialitzades per garantir la millor qualitat.

Entre les seves promocions 2018 detaquen els packs Hivern i Manteniment Exprés. El primer inclou una estada de sis mesos, així com la neteja, l’aplicació de la pintura antifouling i l’hissada i botadura de l’embarcació. El paquet Manteniment Exprés, amb cinc dies d’estada, permet adquirir els serveis d’hissada i botadura, neteja i antifouling a un preu molt interessant.

Consulta tots els serveis d’Escar l’Escala

Escar l’Escala
escar-lescala@escar-lescala.com
Telèfon: 972 775 811

Quines notícies vols veure:

25.9º C

Vent: 145 SE 7.5Kts, 12.0 Max