Primavera d’esports nàutics a l’Escala

  • 27/April/2021
  • Categoria: Esport

Atenció: ja és primavera! Pugen les temperatures, el dia s’allarga i arriben les condicions ideals per gaudir dels esports nàutics a l’Escala. Vine a connectar amb la natura des del mar: cursos de vela lleugera i de creuer, rutes guiades amb vela i rem i fins i tot una proposta perfecte per compartir amb amics i familiars!

Descobreix tot el que t’espera a l’Escola de Vela del Club…

Cursos de vela lleugera, vela de creuer i rem de mar

La millora manera d’apendre a navegar! Escull la teva modalitat, l’edat, el nivell i comença a navegar amb el Club Nàutic l’Escala: t’ho posem fàcil…

Fes la teva reserva i no t’ho perdis!

Excursions i experiències

Els racons més espectaculars de la costa de l’Escala al teu abast… Escull com descobrir-los: amb vela lleugera o de creuer, caiac o stand up paddle i gaudeix de la Costa Brava!

Apunta’t-hi i no deixis que t’ho expliquin!

Costa Brava Sailing Week

Vols gaudir d’unes vacances a l’Escala? T’agradaria compartir una escapada plena d’acció i descobrir la Costa Brava? Escull les teves activitats nàutiques preferides i planifica una experiència inoblidable de 3, 4 o 5 dies per tu i els teus!

Més informació

rem

Abona’t al Club des de 27 €/mes

Vols gaudir de la navegació a l’Escala amb una tarifa plana? Caiac, stand up paddle, rem de mar, vela lleugera, vela de creuer… Navega i gaudeix-ne sense límit!

Descobreix els Abonaments del Club…

Quines notícies vols veure:

20.9º C

Vent: 180 S 18.5Kts, 23.0 Max