Decés Fernando Muñoz Bonet

  • 4/December/2018
  • Categoria: Social

El Club Nàutic l’Escala informa del decés ocorregut la passada nit, de Fernando Muñoz Bonet “Nandu”, a l’edat de 62 anys.

Fernando Muñoz Bonet ha estat Comodor i membre de la Junta Directiva del Club Nàutic l’Escala des de l’any 2003 i un destacat navegant estimat per tots.

La vetlla serà avui dimarts 4 de desembre, de 16:00 hores a 20:00 hores al Tanatori de l’Escala i demà dimecres 5 de desembre de 10:00 a 13:00 hores al Tanatori de l’Escala.

Moltes gràcies per tot, “Nando”!

Fernando Muñoz Bonet, més conegut com a “Nando”, ens deixava durant la nit d’ahir, dilluns 3 de desembre, als 62 anys. Marxa el que ha estat membre de la Junta Directiva i Comodor del Club des del 2003 i el 2005, metge, regatista de renom i millor persona. Ens deixa, però el seu llegat, el de tota una trajectòria treballant i vivint la nàutica i l’esport de la vela.

Metge de professió i resident a l’Escala, on exercia, “Nando” va ser el doctor d’esdeveniments com la Barcelona World Race i de diversos equips de competició oceànica com el Tales, que va participar a la Ruta del Ron de 2010. En altres, a més del metge, va formar part de la tripulació, el que el va dur a formar part dels membres del Licor 43 a la regata de volta al món Whithbread del 81 i del Fortuna Extra Lights a l’edició del 89.

El seu palmarès inclou també, però, nombroses travesses oceàniques a l’Atlàntic, al Mediterrani i altres, una Middle Sea Race, el 2006, i una Newport-Bermuda, el 2008, amb el Charisma i una Volta a Europa el 91 amb el trimarà Alimentos de España.

Des del Club Nàutic l’Escala li estem molt agraïts per la tasca que va fer per promocionar la vela i la nàutica, però, sobretot, pel seu somriure. Et trobarem a faltar, “Nando”!

Quines notícies vols veure:

24.8º C

Vent: 84 E 8.9Kts, 10.1 Max