Nou premis pel Club a la Festa de la Vela Catalana

  • 2/February/2019
  • Categoria: Port

Un any més, la Federació Catalana de Vela reconeixia als campions de la vela catalana i l’activitat en favor de l’esport de la vela de persones, Clubs, Escoles de Vela i Entitats de tot Catalunya a la tradicional Festa de la Vela. La gala, de caràcter anual, tenia lloc, enguany, al Museu Marítim de Barcelona i feia entrega de fins a nou guardons al Club Nàutic l’Escala i els seus representants.

Gerard Marín i la tripulació del Nauticescala 3 eren uns dels navegants premiats d’aquest 2019 per haver-se adjudicat el primer Campionat de Catalunya de la classe J70. La regata tenia lloc entre el 21 i el 23 de setembre al Club Nàutic l’Escala.

El port esportiu de l’Escala, d’altra banda, recollia també la Vela d’Or, que reconeix la seva tasca organitzativa i esportiva, així com dos premis especials. Un d’ells, reconeix el Club pel seu 50 aniversari, commemorat amb actes i esdeveniments celebrats durant tot el 2018. L’altre, és una distinció d’honor a títol pòstum a “Nandu” Muñoz i a la seva trajectòria i implicació amb el món de la vela. El que va ser Comodor i membre de la Junta del Club, ens deixava el passat mes de desembre a l’edat de 62 anys.

Quatre reconeixements a la secció Vela Social

Una de les novetats de la Festa de la Vela d’aquest any era l’estrena d’una nova secció de guardons de Vela Social durant la que la Federació va voler premiar el compromís de l’Ajuntament de l’Escala i el Club amb els joves en risc d’exclusió social, fruit del que desenvolupen, juntament amb la FCV, el projecte InserVela. En aquest mateix bloc, es va reconèixer la tasca del Club Nàutic l’Escala en quant a sostenibilitat (Vela Social Sostenible), la promoció de la vela entre els joves en edat escolar de l’Escala (Esport Blau escolar), la reivindicació del paper de la dona al món de la vela (Vela Igualtat) i els seus esforços per obrir l’esport de la vela a tothom amb independència de les seves condicions socials o físiques (Vela Social Inclusiva).

Quines notícies vols veure:

21.6º C

Vent: 216 SW 1.1Kts, 13.3 Max