Triple reconeixement al Club a la Festa de l’Esport 2019 de l’Escala

  • 26/January/2019
  • Categoria: Esport

El Club Nàutic l’Escala va ser un dels protagonistes de la Festa de l’Esport 2019 de l’Escala. La cerimònia, que va celebrar-se ahir, divendres 25 de gener, al Museu de l’Anxova i de la Sal va repartir fins a tres reconeixements a representants del Club.

La vetllada, que celebra, any rere any, la tasca dels esportistes escalencs durant la darrera temporada, va premiar a Marc Verdaguer per haver aconseguit el sub campionat d’Espanya de catamarans Classe A el passat mes de setembre a Vigo després d’imposarse a Manuel Calavia. També va guardonar l’equip de regates de vela infantil, que durant tot el 2018 ha representat al municipi al Circuit Català de la classe Optimist. El combinat escalenc està integrat per Paula Ballana, Júlia i Martí Flo i Helena i Núria Martínez. Finalment, va recordar a “Nandu” Muñoz, membre de la Junta Directiva i Comodor del Club, que ens deixava recentment a l’edat de 62 anys.

A més dels premiats, a l’acte també hi assistien Narcís Carreras, president del Club Nàutic l’Escala; Raimon Roca, director gerent i Jordi Puig, responsable de la seva Escola de Vela.

En total, la Festa de l’Esport 2019 de l’Escala, va entregar fins a 17 reconeixements a esportistes, grups i clubs que destacaven el 2019. La cerimònia va completar-se, a més, amb una conferència a càrrec de Lluís Sala, preparador del Girona FC i l’emissió d’un vídeo amb les millors imatges esportives de l’any.

Quines notícies vols veure:

24.2º C

Vent: 340 NNW 14.5Kts, 24.0 Max