Gerard Marín acumula milles per la Mini Transat 2021 a Gènova

Gran-Premio d'Italian-Mini650-regates-c-Giulia Rosatelli/YCI
Gran-Premio d'Italian-Mini650-regates-c-Giulia Rosatelli/YCI
  • 27/October/2020
  • Categoria: Regates

El Comodor del Club, Gerard Marín, és també un dels navegants ambaixadors de l’Escala amb major projecció. De fet, l’estiu passat era seleccionat per participar a l’edició de la Mini Transat 2021 amb el Prototip firmat pel dissenyador naval francès Marc Lombard que s’està construint a les instal·lacions de la Fundació Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB).

El Comitè Avaluador, seleccionava a Marín pel seu coneixement en vela oceànica, en la que suma dues voltes al món amb la Barcelona World Race, i la seva gran experiència en la Classe Mini. I és que amb el Mini 6.50 sumaba una victòria a la regata Les Sables Açores el 2006 i una quarta posició en la seva estrena a la Mini Transat 2007. El 2009, en Gerard repetia i completava la Mini Transat amb un prototip construït per ell mateix que continua participant en competicions de la classe al nord de França (ACME 727).

Cinquè al Gran Premio d’Italia

Mentre el procés de construcció de l’embarcació continua a Barcelona, Marín ja ha començat a entrenar i a acumular les milles necessàries per poder estar a la sortida de la Mini Transat 2021. Amb aquest objectiu participava, del 17 al 23 d’octubre al Gran Premio d’Italia, on aconseguia sumar prop de 500 milles gràcies a un recorregut que proposava donar la volta a Còrsega amb sortida i arribada des de Gènova.

Acompanyat del membre de la Base Mini Barcelona Carlos Manera i a bord de l’embarcació Serie Xuclameta, superaven una navegació d’11 hores, 42 minuts i 50 segons durant la que van estar registrant uns 12-14 nusos de velocitat mitjana durant bona part del recorregut. Com a resultat, es classificava cinquè de la general i de la divisió Serie. I el més important: ja compta amb un 30% de les milles que necessita per participar a la Mini Transat 2021!

Endavant, Gerard!

Fotos: Giulia Rosatelli/YCI

Quines notícies vols veure:

4.2º C

Vent: 232 SW 7.2Kts, 8.1 Max