La secció de rem del Club ja és una realitat!

  • 1/March/2021
  • Categoria: Social

La nova secció de rem del Club Nàutic l’Escala obria les seves portes el diumenge 28 de febrer amb la celebració d’una presentació que va obrir les portes a conèixer-la una a una trentena de participants. Enric Vicens, tècnic responsable de la secció, explicava que l’objectiu de la jornada era que “la gent s’animi a remar ja que és un esport molt xulo en les seves modalitats de rem de mar, caiac i stand up paddle”.

Durant l’activitat, que va tenir lloc de 10 a 14 h, els assistents van poder gaudir de bateigs de mar en stand up paddle, caiac i rem de mar, a més de poder provar el simulador de stand up paddle i l’ergòmetre dels que disposa al Club. Tots els ingredients per tal de descobrir el rem, un esport a l’aire lliure complet i apte per gaudir-ne tot l’any.

Fer esport i compartir experiències

La nova secció del Club Nàutic l’Escala neix amb la finalitat de promocionar la pràctica esportiva del rem. Ofereix un calendari d’activitats que inclou trobades, competicions, xerrades i molt més per tal de que els usuaris pugin gaudir del rem de mar, el caiac i el stand up paddle durant tot l’any i compartir experiències amb altres aficionats a aquest esport.

Tu també pots participar-hi

Totes les seves propostes són obertes tant per a persones que disposen d’embarcació pròpia com per a les que no, a les que s’ofereix la possibilitat d’unir-s’hi mitjançant el lloguer. Tal i com explica Vicens, “qualsevol tipus de persona pot venir introduir-se en aquest món, que és obert a tothom i fàcil d’aprendre”.

L’any de les seccions esportives del Club

El rem és una de les disciplines que s’incorpora, enguany, a les seccions esportives del Club Nàutic l’Escala. El proper 24 d’abril, l’entitat donarà a conèixer la segona, la destinada als amants de les activitats subaquàtiques com el snorkel, el submarinisme o la fotografia submarina. En el marc de la seva missió de fomentar la pràctica de l’esport, les seccions del Club són espais on gaudir-ne i que els seus usuaris puguin compartir, aprendre i ensenyar.

Consulta com adherir-te a la secció de rem!

2021 - Rem
60 photos

Quines notícies vols veure:

12.1º C

Vent: 319 NW 4.5Kts, 19.8 Max