La Trobada Open posa punt i final a la Lliga Social de Pesca Nautivela – Bénéteau

  • 18/July/2020

Aquest dissabte 18 de juliol, la Lliga Social de Pesca Nautivela – Bénéteau 2019-20 ha arribat a la seva fi amb la celebració de la Trobada Open. Aquesta última convocatòria ha estat especial, ja que ha tingut un format especial. Ha estat, de fet, una trobada de pescadors per fomentar la relació entre socis i usuaris aficionats a la pesca esportiva.

Hi han participat 10 embarcacions i una vintena de pescadors que s’han reunit a la Sala Polivalent del Club a les 7 h del matí per començar el dia amb el ja clàssic esmorzar ofert per l’empresa patrocinadora de l’esdeveniment, Nautivela. Han sortit a l’aigua al voltant de les 7.30 h disposats a gaudir del seu esport preferit.

S’han tornat a reunir a les 13 h a la mateixa Sala Polivalent, on han pogut comentar la jornada al voltant d’un pica-pica amb cava i anxoves. La trobada ha acabat amb un sorteig de material entre els participants i amb el sorteig final de la Lliga Social de Pesca Nautivela – Bénéteau. El guanyador ha estat Arcaju de Francesc Pibernat i s’ha endut a casa un inflable remolcable per gaudir de l’estiu al màxim.

La Lliga s’acomiada així fins el proper 3 d’octubre, quan s’inaugurarà l’edició 2020-21 amb la Trobada dedicada al Curricà de Costa.

Fotografies

Més informació

Quines notícies vols veure:

21.7º C

Vent: 211 SSW 12.1Kts, 20.7 Max