La XXI Ruta de l’Anxova arriba a la seva fi

  • 13/June/2020
  • Categoria: Regates, Social

Amb cinc proves disputades, i a causa de la COVID-19, la XXI Ruta de l’Anxova finalitzava el passat 7 de març. Fins a una vintena de tripulacions han participat a les Trobades de Velers de la secció de creuer del Club, l’ocasió perfecte per compartir la seva afició a la navegació a vela.

L’entrega de trofeus tindrà lloc el proper dissabte 25 de juliol al Club. Avui, però, s’ha celebrat una nova Trobada no puntuable degut a que no tots els participants habituals de la Ruta de l’Anxova podien desplaçar-se encara fins a l’Escala. Hi han participat cinc embarcacions i malgrat que la pluja els rebia al Club a la seva arribada, finalment han pogut navegar amb sol i uns set nusos d’intensitat de marinada.

Navegada amb vent suau

Han sortit al voltant de les 12:00 hores i han completat un recorregut que els ha fet arribar fins gairebé Montgó perdesprés dirigir-se fins davant la platja de les Barques de l’Escala abans de retornar a port. Un cop a terra, la jornada ha finalitzat amb un dinar dels participants al restaurant del Club La Barra del Port.

El calendari de la secció de creuer del Club inclou una nova convocatòria no puntuable prevista pel proper 25 de juliol. Aquesta tindrà lloc el mateix dia en que es celebrarà el lliurament de premis de la XXI Ruta de l’Anxova, un acte que reconeixerà els guanyadors de les diferents categories que participen a les Trobades de Velers.

I els guanyadors de la XXI Ruta de l’Anxova són…

La tripulació del Furri (Dufour 40) de Ramon Almato recolliran el guardó al primer classificat de la divisió Rally, on s’han imposat amb tres punts d’avantatge sobre el Poma (Bénéteau First 31.7) de Pere Sala. En la tercera posició, es situa el Cresques (Dufour 35 Classic) de l’Escola de Vela del Club.

Entre els Rally 2, el Rasca (Bénéteau First 26Q) ha estat el guanyador, mentre que entre la primera plaça de la categoria Regata és per al Nauticescala 2, el J70 patronejat per Valentín Baraibar.

Classificacions

Fotografies

Quines notícies vols veure:

26.8º C

Vent: 186 S 7.3Kts, 18.0 Max