Les seccions del Club tornen a la nova normalitat

  • 3/June/2020
  • Categoria: Esport, Pesca, Social

A conseqüència del COVID – 19, l’activitat ordinària de les seccions del Club s’ha vist interrompuda. Amb l’arribada de la Fase 2, s’autoritza la concentració limitada de persones i és per aquesta raó que ara recuperem amb il·lusió la seva activitat amb les mesures de prevenció i higiene previstes.

Actes socials

Des de fa anys, l’agenda social del Club és una de les que més ens agrada. Malauradament, degut al gran nombre de persones que hi participen i per garantir la seguretat del usuaris, hem decidit aplaçar la Barbacoa Popular i la Diada del Soci a l’any 2021.

Conservem en calendari, però, les activitats de petit format previstes:

Secció Creuer

Els dies 13 de juny i 25 de juliol et proposem navegar junts en dues noves trobades de velers. La Ruta de l’Anxova, que organitzem entre els mesos d’octubre i juny, enguany finalitza després de cinc proves disputades. La data prevista per a l’entrega és el proper dia 25 de juliol. Una altra proposta que ens fa molta il·lusió recuperar és la Travessa l’Escala Roses, amb data de celebració prevista el dia 8 d’agost.

Secció Pesca

Una altra de les seccions que tornarà a l’activitat properament és la de pesca, amb la darrera convocatòria de la Lliga Social Nautivela-Bénéteau 2019-20 prevista pel proper dissabte 18 de juliol. Una trobada de pescadors per fomentar la relació entre socis i usuaris aficionats a aquest esport.

Secció Vela Lleugera

Els amants de la vela lleugera del Club també es tornaran a trobar, a partir del proper dia 6 de juny a les activitats guiades que proposa l’Escola de Vela dos caps de setmana al mes i a la ja clàssica Regata Open per tornar a navegar, aprendre i passar-ho bé amb la competició més sana tots junts. Finalitzada la Regata Open Hivern, el diumenge 7 de juny estrenem l’edició d’Estiu, que tindrà lloc entre els mesos de juny i setembre. Si no disposes d’embarcació, sol·licita la teva… Consulta el calendari!

Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres!

Quines notícies vols veure:

14.7º C

Vent: 121 ESE 9.1Kts, 19.8 Max