Let’s Clean Up: vine a navegar per un mar sense residus!

  • 7/February/2019
  • Categoria: Esport, Mediambient

Des del Club ens adherim a la Jornada europea de recollida de residus “Let’s Clean Up Europe” amb la campanya “Keep it Clean and Sail”, promoguda per la Federació Catalana de Vela. Entre el 10 i el 12 de maig totes les activitats del nostre centre d’esports nàutics us conviden a netejar el mar i la costa de residus. Ajuda’ns!

Mantenir el mar i la costa lliures de residus per preservar-los i garantir que tant nosaltres com les generacions futures en puguem gaudir és responsabilitat de tots. Des del Club Nàutic l’Escala volem fomentar una actitud responsable i per això ens adherim a la Jornada europea de recollida de residus “Let’s Clean Up Europe” amb la campanya “Keep it Clean and Sail” de la Federació Catalana de Vela. Vols participar-hi?

És molt senzill i a més serà divertit! TOTES les activitats que proposem des de l’escola de vela del Club els dies 10, 11 i 12 de maig et conviden a col·laborar amb la recollida de residus al mar i a la costa de l’Escala mentre gaudeixes del teu esport preferit.

Apunta-t’hi i posa el teu gra de sorra!

Quines notícies vols veure:

18.6º C

Vent: 321 NW 18.2Kts, 23.9 Max