La Lliga Nautivela 2017-18 posa punt i final

  • 28/July/2018
  • Categoria: Pesca

El dissabte 28 de juliol ha estat una jornada intensa per la secció de pesca del Club Nàutic l’Escala. El concurs Open, que s’havia hagut d’aplaçar el passat 21 de juliol per mal temps, posava punt i final a la Lliga Nautivela 2017-18 amb una convocatòria concorreguda. 15 embarcacions participaven a la competició, que ha permès als pescadors escollir modalitat i presentar espècies de tot tipus excepte el peix lluna.

Guiula IV de Jordi Carreras ha estat l’embarcació guanyadora del dia. Rascassa de David Juanola ha quedat en segon lloc i Adrileix III de Josep Baró, en el tercer. El premi a la peça més gran, però, ha anat a mans de Dolors de Jordi Mitjà, que ha presentat una captura de 509 grams.

Sorteig de comiat

El comiat oficial de la Lliga de pesca del port esportiu de la Costa Brava, però, no arribava fins al vespre. El precedia una tarda de proves d’una selecció d’embarcacions Bénéteau Barracuda de Nautivela. Sergio Guimara era el guanyador del sorteig final i s’enduia a casa una emissora VHF i una sonda. L’acte tenia al voltant de les 19:00 hores i servia també perquè les tripulacions que van participar al Bénéteau Barracuda Tour expliquessin la seva experiència als assistents.

La competició de caràcter internacional que organitza anualment Bénéteau tenia lloc a Port du Crouesty, França, entre el 25 de maig i el 2 de juny dividida en dues convocatòries. D’una banda el Challenge Amateur, on participava un equip liderat per Toni Exposito, guanyador de la primera prova del Barracuda Tour celebrat a l’Escala el 28 d’abril. Per l’altra la Grand Finale. Jordi Carreras, David Juanola i Principi Hereu duien l’Escala a la desena plaça del Grup Or de la cita reina del Bénéteau Barracuda Tour francès.

Fotografies

Quines notícies vols veure:

24.8º C

Vent: 78 ENE 8.7Kts, 10.1 Max