Concurs de Pesca – Lliga Nautivela 2018

  • 4/March/2018
  • Categoria: Pesca

El dissabte 3 de març el club celebrava el Concurs de Pesca – Lliga Nautivela 2018 de la modalitat pagell amb la participació de 15 equips. Cap d’ells es va voler perdre l’oportunitat de puntuar per classificar-se com la tripulació que representarà al Club Nàutic L’Escala al Barracuda Tour. Aquesta cita internacional, iniciativa de Bénéteau, disputarà el proper mes de maig a França.

El vencedor de la jornada va ser l’Adrileix de Josep Baró, que també es va endur el premi a la peça més grossa gràcies a una captura de 426 grams. Dolors de Jordi Mitjà es va adjudicar la segona plaça, mentre que la tercera va ser per a Emmas de Jordi Gràcia. Tot el peix capturat, un total de 14 kg s’entregaran al Centre de Serveis Socials i Acollida de l’Ajuntament de Girona.

Consulta les classificacions i totes les fotografies.

Premi Especial Barracuda Tour

Dues són les cites que poden determinar el representant del Club Nàutic L’Escala a la competició que organitza anualment Bénéteau. Aquest serà el que aconsegueixi la millor puntuació en un dels dos concursos previstos pel 3 de març i el 28 i 29 d’abril de 2018. En cas de participar en les dues convocatòries, només es tindrà en compte la millor puntuació de les dues.

El guanyador podrà participar al Barracuda Tour – Gran Final amb totes les despeses pagades excepte el desplaçament.

El Barracuda Tour és un concurs de pesca esportiva internacional. Per participar en la Gran Final organitzada per Bénéteau, cal classificar-se en el Challenge Amateur o bé a través de la selectiva que s’organitzen en diversos països.

Nautivela patrocina de tots els concursos que s’organitzen a l’Escala en el marc de la Lliga Nautivela Bénéteau, i més concretament, el Barracuda Tour 2018. En totes les cites ofereix la cessió d’embarcacions per part de la marca Nautivela – Bénéteau per tal de poder-hi participar.

La propera convocatòria es celebrarà el dia 28 i 29 d’abril i serà decisiva per definir l’equip que representarà l’entitat escalenca a la gran final.

Quines notícies vols veure:

20.7º C

Vent: 346 NNW 3.3Kts, 5.6 Max