Triposa guanya el concurs de curricà de costa

  • 9/Octubre/2018

Triposa de Josep Peramo s’adjudicava, el dissabte 6 d’octubre, la victòria a la primera convocatòria de la Lliga social de pesca Nautivela – Bénéteau. La tripulació acumulava 3.744 grams de captures i 396 punts per imposar-se al concurs de curricà de costa. Aconseguia, a més, el premi a la peça més gran, una captura de 1.608 grams.

La primera trobada de pesca esportiva a l’Escala de la temporada 2018-19 congregava fins a 18 embarcacions. Entre elles, i com a novetat, una embarcació escola destinada a tots aquells aficionats a aquest esport que desitgin participar als concursos de la Lliga tot i no tenir-ne una de pròpia.

Els pescadors es trobaven al Club Nàutic l’Escala ben d’hora. La jornada començava a les 7:00 hores amb un bon esmorzar i a les 7:45 ja eren tots a l’aigua gaudint de la pesca esportiva al mar d’Empúries. Tornaven a port a les 13:00 hores per presentar les seves captures i assistir a la pesada oficial que descobriria als guanyadors de la competició.

Entrega de premis, sorteig i dinar popular per arrodonir la jornada

Els vencedors absoluts eren, en aquesta ocasió, els de Peramo. La segona plaça va ser per a Arcaju, de Francesc Pibernat, i la tercera, per Pili II de Joan Rodríguez. L’entrega de premis finalitzava amb un sorteig de material de pesca cedit per l’empresa Nautivela – Bénéteau i un dinar per tots els pescadors que hi van voler participar.

Com ja és habitual, les captures es van entregar al Centre d’Acollida i Serveis Socials de Girona.

La propera trobada de la Lliga social de pesca Nautivela – Bénéteau serà el concurs de pagell programat pel proper dissabte 10 de novembre.

Fotografies

Quines notícies vols veure:

16.4º C

Vent: 210 SSW 2.0Kts, 5.5 Max