Ambaixadors del Club: Marc Verdaguer i Lluïsa Puig, vencedors de la Copa d’Espanya de Catamarans en la categoria Interseries

Marc-Verdaguer-copa-despanya-de-catamarans-c_Pep-Portas_RCNV
Marc-Verdaguer-copa-despanya-de-catamarans-c_Pep-Portas_RCNV
  • 25/May/2021
  • Categoria: Regates

Cap de setmana d’activitat pels ambaixadors del Club. València, El Garraf i Palamós han estat els destins dels membres de l’equip de regates de l’Escala, que han navegat amb algunes de les millors flotes del país en competicions de diferents modalitats i nivells. Destaca, en especial, el resultat obtingut per Marc Verdaguer a la Copa d’Espanya de Catamarans, disputada al RCN València entre els dies 21 i 23 de maig. Acompanyat de Lluïsa Puig com a tripulant, Verdaguer aconseguia una victòria rotunda a la categoria Interseries amb set primers parcials de set mànigues que es disputaven distribuïdes en dues jornades, ja que a la darrera, la meteorologia impedia la celebració de cap prova. Les condicions, en general, van ser complicades, amb vents de 15 a 21 nusos i onada de fins a dos metres el dia inaugural de la cita i vents suaus i mitjos amb onada creuada, el dissabte.

Marc-Verdaguer-copa-despanya-de-catamarans-c_Pep-Portas_RCNV

Primera fase del Campionat de Catalunya ILCA 4 per Maria Peñalba

La regatista juvenil del Club, per la seva banda, s’enfrontava de nou a una cita important, al primer cap de setmana del Campionat de Catalunya de la classe ILCA 4. La competició, que té lloc al CN Garraf, finalitzava el primer cap de setmana amb tres mànigues disputades. Peñalba es situava 19a de la general provisional amb un 14è i un 24è parcials i ocupa la 5a plaça entre les fèmines Sub 18, posició des de la que arrancarà la fase final de la regata, a Sitges, els dies 29 i 30 de maig.

Club Nautic lEscala_Interclubs Costa Brava

Una tripulació escalenca a la Interclubs Costa Brava

Una delegació dels Abonats de creuer del Club navegava, aquest cap de setmana, a la Interclubs Costa Brava. A bord del Cresques, el Dufour 35 Classic de l’Escola de Vela del Club, Valentín Baraibar, Joan Macià, Santi Mundi, Josep Calpe, David Pairó, Jaime Solés i Francesc Sabaté gaudien de dos dies de regata que tenien lloc amb seu a Marina Palamós sota l’organització del CN Costa Brava – Vela Palamós, Marina Palamós i el CN Port d’Aro.

L’equip de l’Escala, acabava el cap de setmana de competició navegant amb la companyia de dofins.

Endavant, equip!

Quines notícies vols veure:

23.9º C

Vent: 196 SSW 0.0Kts, 5.8 Max