Ambaixadors del Club: Maria Peñalba es classifica per la Copa d’Espanya ILCA 4

Maria Peñalba Ambaixadors del Club Nàutic l'Escala
Maria Peñalba Ambaixadors del Club Nàutic l'Escala
  • 3/June/2021
  • Categoria: Esport

Després de participar al Campionat d’Espanya de la classe, Maria Peñalba es prepara per enfrontar-se a la Copa d’Espanya ILCA 4, que tindrà lloc del 24 al 27 de juny al Real Club Náutico Gran Canaria. Bones notícies, doncs, per la jove regatista del Club, que continua ampliant, així, el seu palmarès.

Peñalba participarà a la Copa com a integrant de la delegació catalana de la classe que es desplaçarà fins a Gran Canària. L’equip, compost per 19 regatistes, es donava a conèixer aquesta setmana després de la celebració del Campionat de Catalunya, que disputar-se entre els dies 22, 23, 29 i 30 de maig al Club Nàutic Garraf. En aquesta ocasió, Maria finalitzava a la 20a posició de la general amb un 14è lloc com a millor parcial i com a sisena noia sots 18.

Maria Peñalba forma part del programa Equip de Regates del Club Nàutic l’Escala, que té l’objectiu d’oferir a suport a esportistes del Club amb projecció nacional i internacional, així com donar a conèixer l’entitat i el municipi de l’Escala per tal de poder acollir futures competicions de rellevància.

Felicitats i bon vent a Canàries!

Quines notícies vols veure:

18.2º C

Vent: 336 NNW 17.0Kts, 23.9 Max