Maria Peñalba i Paco Roig, vencedors de la Regata Open Estiu 2020

  • 5/October/2020
  • Categoria: Esport, Regates

El diumenge 27 de setembre acabava, al Club, la Regata Open Estiu 2020. La competició social de vela lleugera de l’Escala finalitzava un recorregut que iniciava el passat 7 de juny després de nou cites, 20 proves disputades i un bon nivell de participació.

Amb vuit primers parcials, la regatista de Laser 4.7 Maria Peñalba aconseguia la victòria en la categoria que agrupa els navegants infantils i juvenils del Club. Darrere seu es classificaven les germanes Ariadna i Núria Puig de la classe Optimist, segona i tercera, respectivament. Entre els adults les tres places d’honor eren per tres Laser Radial: Paco Roig, Jordi Masià i Valentín Baraibar.

Entrega de trofeus prevista per diumenge 11 d’octubre

Tots ells recolliran el seu merescut premi el proper diumenge 11 d’octubre, just després d’estrenar la Regata Open Tardor 2020. Aquest acte servirà, també per lliurar els guardons als guanyadors de la Regata Open Hivern, disputada entre el 12 de gener i el 8 de març, i als de la I Regata Virtual de l’Escala, que va tenir lloc a través del software Virtual Regatta entre el 29 de març i el 23 de maig. Només podran assistir els premiats a la cerimònia d’entrega per tal d’evitar la concentració de persones i així, el risc de contagi de la COVID-19.

Victòria de Núria Raimí i Vicenç Batlle a la Regata Open Hivern 2020

Pel que fa a la Regata Open Hivern 2020, la guanyadora de la classe infantil i juvenil va ser Núria Raimí (Laser 4.7), seguida del seu germà Nil Raimí i Núria Puig, ambdós navegants d’Optimist. Entre els adults, la victòria absoluta va ser pel Laser Standard Vicenç Batlle, que va aconseguir ser primer en totes les convocatòries que va participar a excepció d’un segon lloc. La segona i la tercera plaça van ser per dos Laser Radial, Valentín Baraibar i Paco Roig, respectivament.

Gil Almató recull el primer premi de la I Regata Virtual de l’Escala

La I Regata Virtual de l’Escala va donar l’oportunitat de poder navegar, encara que fos a través de l’ordinador, durant el confinament decretat arrel de la COVID-19 a tots els aficionats a la vela del Club. Després de sis dies de trobada virtual i 24 proves celebrades, Gil Almató es proclamava campió de la competició. Jordi Puig, es classificava segon i Ramón Almató, tercer.

Enhorabona als guanyadors i recordeu… seguim navegant a la Open Tardor 2020!

Quines notícies vols veure:

12.0º C

Vent: 243 WSW 6.6Kts, 22.6 Max