Més de 40 inscrits al Marina Day del Club

  • 9/June/2018
  • Categoria: Social

Més de 40 persones han gaudit avui, dissabte 9 de juny, de les activitats nàutiques que ha preparat el Club Nàutic L’Escala amb motiu del Marina Day, el dia dels Ports Esportius de Catalunya. L’iniciativa, creada amb l’intenció d’apropar els ports i la seva oferta esportiva al ciutadà s’ha celebrat entre les 9:00 i les 13:30 hores. Tots els participants han pogut practicar el paddle SUP, el caiac, la vela lleugera i de creuer en alguns dels racons amb més encant de l’Escala com a teló de fons.

La jornada de portes obertes ha finalitzat amb el sorteig de dos parells d’ulleres Northweek, cortesia de la Federació Catalana de Vela, entre els inscrits. D’altra banda, amb motiu del Marina Day, el club esportiu de la Costa Brava ha sortejat també una estada de sis nits per una embarcació de fins a vuit metres d’eslora.

Una edició molt especial del Marina Day

El Marina Day d’enguany ha coincidit, a més, amb una de les jornades commemoratives del 50 aniversari del Club Nàutic l’Escala més especial. Ha estat el dia escollit per presentar el llibre que celebra l’efemèride amb un resum de la història de l’entitat dirigit pel periodista gironí Oriol Puig. La publicació compta també amb algunes de les millors imatges d’aquests últims 50 anys al port i a la vila marinera de l’Escala.

Quines notícies vols veure:

14.2º C

Vent: 258 WSW 3.1Kts, 18.1 Max