El MedFoto 2022 inicia els preparatius

2021-Club Nautic lEscala-signatura conveni Medfoto 2022
2021-Club Nautic lEscala-signatura conveni Medfoto 2022
  • 14/December/2021
  • Categoria: Mediambient, Social

Amb la signatura del conveni de col·laboració entre el Club Nàutic l’Escala i la Fundació Alive, entitats organitzadores del concurs, el dimarts 14 de desembre a la Sala de Juntes del Club, el concurs internacional de fotografia MedFoto inicia els preparatius de la que serà la seva segona edició.

Els encarregats de fer oficial aquest acte han estat els presidents de les dues associacions, Narcís Carreras, per part del Club Nàutic l’Escala, i Bernat Garrigós, per part de Fundació Alive. S’engega, així, una nova convocatòria del primer Concurs Internacional de Fotografia dedicat a la Mediterrània i es garanteix la seva celebració durant un total de tres edicions.

2021-Club Nautic lEscala-signatura conveni Medfoto 2022

Un concurs a l’abast de tothom

Un any més, el certamen s’obrirà tant a fotògrafs professionals com amateurs, als que, sota la temàtica el mar i les persones, proposarà presentar imatges innovadores i inspiradores que mostrin la diversitat marina i la relació de l’home amb el mar Mediterrani.

Dividit en diferents categories, la competició accepta fotografies preses tant a sobre com a sota de la seva superfície dedicades a totes les vessants del mar, des del paisatge fins a la vida marina i des de les activitats professionals i esportives com de lleure.

Properament, més novetats!

L’organització ja treballa amb les que seran les bases de la segona edició del MedFoto, que seran publicades al web del concurs (www.medfoto.org) el proper 1 de febrer. El període d’inscripció i enviament d’imatges s’obrirà de l’1 d’abril al 15 de maig.

Una iniciativa conjunta

El MedFoto és una iniciativa que neix de la col·laboració entre el Club Nàutic l’Escala i la Fundació Alive i té per objectiu posar en valor la fràgil relació entre les persones i el mar, així com donar a conèixer els valors naturals de l’entorn marí i fomentar l’actitud responsable de tots els agents que operen en el món marí i del públic en general. Amb la recollida i la difusió del material visual del concurs, el concurs treballa per contribuir al coneixement i la preservació del medi marí.

Quines notícies vols veure:

6.7º C

Vent: 207 SSW 3.3Kts, 17.6 Max