Millores en les instal·lacions previstes pel 2021

  • 18/February/2021
  • Categoria: Port

Perquè puguis gaudir amb facilitat i comoditat del port, enguany continuem treballant perquè les instal·lacions del Club estiguin sempre en les millors condicions de seguretat i manteniment.

Les més importants són:

Els molls i les passarel·les són espais bàsics d’un port. Són el teu accés al mar i han de ser tan segurs com accessibles.

És per això que aquest any reparem els molls A i G, revisem les passarel·les flotants i millorem les plataformes per motos aquàtiques.

Els tres sortidors de l’Estació de Servei ja disposen de sistema 24 hores d’auto pagament perquè puguis disposar de carburant sempre que ho necessitis.

Si ho desitges, pots sol·licitar el sistema d’assistència a la benzinera en el seu horari d’obertura habitual.

Recorda que si ets soci del Club, pots demanar la teva targeta per tal d’accedir a descomptes en l’adquisició de combustible. Contacta amb nosaltres i t’informarem!

2020-Club Nàutic l'Escala-port-benzinera

L’adequació del Moll d’Espera i la reubicació del Punt Net permetran millorar i convertir aquest espai en un punt de trobada per a usuaris i visitants.

En la seva nova situació, el Punt Net serà més accessible i adequat a la seva funció.

Amb l’objectiu d’aconseguir que el Club sigui més sostenible energèticament, enguany incorporem una nova planta fotovoltaica per tal d’aprofitar l’energia solar i dependre menys de fonts energètiques no renovables.

Aquest 2021 comptaràs amb dos nous punts situats al pàrquing central i a la zona Nord del port. Gràcies a això, carregar les bateries del teu vehicle serà més fàcil.

Perquè disposis del millor wifi a totes les instal·lacions del Club, enguany continuem treballant per ampliar la cobertura i qualitat del servei.

A més, incorporem noves càmeres de videovigilància per disposar d’un major control de la instal·lació.

Quines notícies vols veure:

27.1º C

Vent: 201 SSW 13.2Kts, 23.9 Max