Navega pel Mediterrani amb el Club!

  • 6/July/2020
  • Categoria: Port

Navegar al Club té avantatges… i fora també! Si ets soci o usuari anual del Club pots accedir a descomptes i avantatges per gaudir de diferents indrets de la costa catalana i francesa amb les millors condicions.

Navegar té premi!

Per vuitè any consecutiu, 28 ports de l’Acpet (Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics han arribat a un acord per tal d’afavorir als seus usuaris amb fins a 27 nits d’amarrador gratuïtes per gaudir de la costa catalana amb les millors condicions.

Forfait Sailing Costa Brava

Navega i gaudeix de la Costa Brava durant set dies a preus inigualables amb el Forfait Sailing Costa Brava! Gràcies a aquesta promoció de l’Acpet, pots disposar de set nits d’amarrador en qualsevol dels ports adherits a la proposta per un preu tancat molt interessant.

La manera perfecta per navegar durant una setmana per una de les costes més boniques del mediterrani amb les garanties que ofereix amarrar en ports esportius de qualitat!

Recala a Leucate i Agde amb avantatges!

Gràcies a l’acord del Club amb Port Leucate i Port Sodéal Cap d’Agde pots gaudir d’una segona nit d’amarrador gratuïta a l’any en qualsevol dels dos ports. Coneixes la costa del sud de França? Aprofita l’oferta i descobreix-la!

  • Durada de la promoció: 1 de gener a 31 de desembre.

Quines notícies vols veure:

12.3º C

Vent: 238 WSW 1.8Kts, 4.1 Max