Descobreix la Secció d’Activitats Subaquàtiques!

  • 25/April/2021
  • Categoria: Social

La Secció d’Activitats Subaquàtiques ja és una realitat. El nou punt de trobada del Club dedicat a tots els amants del submarinisme, l’snorkel i la fotografia subaquàtica es donava a conèixer el passat dissabte 24 d’abril durant una xerrada que va comptar amb les intervencions de Josep Pallí i Bernat Garrigós, membres de la Junta Directiva del Club. Xavi López, director esportiu de l’entitat va conduir l’acte, que va tenir lloc a través de la plataforma virtual Zoom a les 18 h i va comptar amb l’assistència d’una vintena de persones.

Compartir experiències al voltant del fons del mar

El Club estrena la secció d’Activitats Subaquàtiques amb l’objectiu de promocionar la pràctica del submarinisme, l’snorkel i la fotografia subaquàtica, però també amb la voluntat de difondre i compartir les bones pràctiques ambientals i el respecte a l’ecosistema marí.

Aquest espai s’articula al voltant d’un calendari anual d’activitats que inclou xerrades, sortides per descobrir el fons submarí de l’Escala i activitats de conscienciació i neteja de l’entorn marí de l’Escala, entre altres, perquè que els aficionats a aquests esports puguin compartir experiències.

D’entre les seves propostes destaca l’estrena d’un nou Concurs Internacional de Fotografia dedicat a la Mediterrània. Sota la temàtica El Mar i les Persones, MedFoto és un concurs obert. Obert a tothom qui hi vulgui participar i a tots els vessants del mar. Des del paisatge i la vida marina fins a les activitats professionals, nàutiques i esportives que hi tenen lloc; dedicat tant al que passa sobre la seva superfície, com al que passa sota les seves aigües. Bernat Garrigós, que també és director de la Fundació Alive i membre del jurat de MedFoto, va ser l’encarregat de donar a conèixer el certamen.

T’hi apuntes?

Totes les propostes de la nova secció són disponibles per a tothom amb independència de si disposen d’embarcació pròpia o no. Si ets soci o usuari del Club i desitges participar-hi amb la teva embarcació, podràs fer-ho amb descompte.

Contacta amb nosaltres o apunta’t

Quines notícies vols veure:

12.1º C

Vent: 252 WSW 6.9Kts, 22.6 Max