Novetats en qualitat i medi ambient pel 2020

  • 1/February/2020
  • Categoria: Mediambient

El medi ambient i la gestió de la qualitat són dos aspectes clau de la missió del Club i són presents en el dia a dia i en tots els serveis. La preservació del medi és, sens dubte, un aspecte que cal tenir en compte, i en el que socis i usuaris del Club teniu un paper fonamental. Gràcies per col·laborar!

Principals accions

D’una banda, aquest 2020, podràs identificar millor el contenidors de brossa, el que et permetrà segmentar millor els residus. Per l’altre, els esdeveniments social i esportius seran més sostenibles amb l’aplicació de noves mesures per seguir reduint el consum de plàstic.

La teva ajuda és vital

Mantenir unes bones pràctiques de navegació, orientades a preservar el medi i garantir la seguretat, així com informar de qualsevol incidència o vessament és responsabilitat de tots.

Un any més et convidem a sol·licitar la Bandera Blava per a Embarcacions i que ens acompanyis, així, en la missió de vetllar pel medi ambient. Sol·licita-la a les oficines del Club.

Passem a l’acció!

Preparem dues sessions de neteja del nostre entorn. El proper 9 de maig, coincidint amb la campanya Let’s Clean Europe, ens unim a la iniciativa Xarxes que pesquen plàstics, una jornada de neteja de l’àmbit terrestre i marítim de l’àrea. Aquesta proposta forma part de les accions del Projecte desemBOSSA’t impulsat pel Camp d’Aprenentatge Empúries, l’Ajuntament de l’Escala, la unió de botiguers del municipi i la Confraria de Pescadors. L’objectiu final? Eliminar les bosses de plàstic abans de 2023!

Finalitzada la temporada d’estiu, el 19 de setembre, celebrarem la segona edició de la Neteja de Fons Marí del Club. Després d’estar gaudint del mar dia a dia, volem deixar el litoral tal i com ens agradaria trobar-lo sempre… Ens ajudes?

Quines notícies vols veure:

17.8º C

Vent: 55 NE 13.9Kts, 22.1 Max