Instal·lacions preparades!

  • 6/March/2021
  • Categoria: Port

Al Club trobaràs les instal·lacions revisades i a punt perquè sortir a navegar o gaudir d’un bon passeig sigui molt senzill i còmode. Seguim treballant per tu!

Vols conèixer les últimes accions que ja pots gaudir?

Molls i passarel·les renovades

Aquests últims mesos, l’equip del Club ha revisat les passarel·les flotants i els sistemes d’amarrament submergit. D’altra banda, ha estat reparant els molls A, G. H i K. Properament, disposarem de noves plataformes per motos aquàtiques. I és que la seguretat de la teva embarcació és clau, però també que puguis gaudir-ne de la manera més senzilla possible.

Energies renovables

El Club compta amb una nova planta fotovoltaica que està essent instal·lada sobre la Seu Administrativa. D’aquesta manera, aprofita l’energia solar, depèn menys de fonts energètiques no renovables i avança cap a una millor sostenibilitat energètica.

Moll d’Espera renovat i reubicació del Punt Net

El Punt Net del Moll d’Espera ha estat traslladat al lateral del vial d’accés al Club. D’aquesta manera, serà molt més senzill fer-ne ús. L’àrea que ocupava anteriorment es destinarà a una nova zona d’ús públic amb bancs i un àrea ajardinada per gaudir-ne durant els teus passeigs pel port.

Quines notícies vols veure:

12.0º C

Vent: 283 WNW 5.0Kts, 22.6 Max