Novetats en els serveis i instal·lacions

Lloga el teu amarrador al Club Nautic l'Escala
Lloga el teu amarrador al Club Nautic l'Escala
  • 29/June/2021
  • Categoria: Port

Les vacances, al Club, són per oblidar-se de preocupacions i gaudir de temps de qualitat navegant al fantàstic entorn de l’Escala. És per això que, com cada temporada, ampliem els horaris i els serveis disponibles amb el teu confort com a única missió.

Descobreix totes les novetats!

Al teu costat quan més ho necessites! Els mesos de juliol i agost, ampliem els horaris de les oficines d’atenció al públic del Club.

Consulta’ls!

2020-Club Nàutic l'Escala-port-benzinera

El servei subministrament de carburant està disponible les 24 hores gràcies al sistema d’autopagament amb targeta de crèdit. Si desitges, però, seguir comptant amb l’assistència de l’equip de Marineria del Club podràs fer-ho en horari ampliat durant els mesos de juliol i agost.

El pagament a la benzinera només s’admet amb targeta bancària o mitjançant el servei de crèdit del Club que podràs sol·licitar a l’Oficina Central.

A més de combustible, a l’estació de carburant del Club, podràs adquirir gel i begudes per refrescar-te durant la teva sortida, així com oli i marxandatge perquè puguis lluir el Club vagis on vagis.

Un altre dels serveis disponibles a la zona és la bomba de succió d’aigües grises, negres i de sentina. Recorda que està totalment prohibit vessar aquestes aigües al port o al mar de cara a preservar l’entorn que ens envolta tal i com ens agrada trobar-lo, pel que t’animem a fer ús d’aquest servei que és gratuït i que podràs sol·licitar a l’equip de Marineria del Club.

Necessites formació per guanyar seguretat durant la navegació, en les maniobres d’atracament o fondeig? T’ajudem!

Ara pots sol·licitar l’assessorament d’un professional a les Oficines del Club.

Estàs passant les teves vacances al port i necessites un transport per desplaçar-te per l’Escala? Vols que t’acostem al teu amarrador o a les oficines? Facilitem la teva mobilitat!

Posem a la teva disposició un servei de transport intern per desplaçar-te pel port i un vehicle elèctric de lloguer per poder moure’t dins el terme municipal. Sol·licita’l, la primera hora és gratuita!

D’altra banda, al Club trobaràs també un servei de lloguer de bicicletes tarifat al teu servei. Tu esculls! Comptem amb unitats elèctriques i convencionals. Sol·licita’l!

Club Nautic l'Escala-La Botiga del Mar

Necessites un cop de mà per posar a punt la teva embarcació? Deixar-la impecable per sortir a l’aigua? Contacta amb Varador l’Escala i prova el seu servei de neteja d’embarcacions!

Ho tens tot per sortir a navegar? Et falta algun recanvi, un accessori, esquer o algun article de pesca? Troba-ho al Club, vine a buscar-ho a La Botiga del Mar!

La gastronomia és el millor complement a una fantàstica jornada de navegació. Gaudeix de la cuina mediterrània del xef Eduardo Puig al restaurant del Club La Barra del Port i degusta-la amb les millors vistes!

Quines notícies vols veure:

17.8º C

Vent: 58 ENE 12.7Kts, 22.1 Max