Prop de 20 navegants a la Trobada de Velers del Club

  • 25/July/2020
  • Categoria: Regates

Prop d’una vintena de navegants dividits en sis tripulacions diferents han participat, avui dissabte 25 de juliol a la Trobada de Velers del Club. Han gaudit d’una navegació de ple estiu, amb calor, una marinada suau que ha arribat als 10 nusos i un banc de dofins que els ha acompanyat durant el primer tram de recorregut. Aquest els ha fet arribar fins a una boia instal·lada davant de Montgó de cenyida, per després dirigir-se fins a Sant Martí d’Empúries, on han superat la segona boia abans de tornar cap a port.

Ha estat una Trobada una mica diferent. Les últimes recomanacions del Departament de Sanitat i les autoritats competents han fet adaptar el format de la cita, de manera que els participants s’han trobat davant la bocana del port de l’Escala, ja a bord de les seves respectives embarcacions, al voltant de les 12 h. De la mateixa manera, el tradicional dinar que celebra la secció després de les Trobades de Velers, no ha tingut lloc.

Aquesta Trobada no ha estat puntuable per la XIX Ruta de l’Anxova, ja finalitzada. L’entrega de trofeus de la lliga de velers del Club té prevista la seva celebració el proper mes de setembre. Mentrestant, però, els navegants de la secció tornen a estar convocats el dia 8 d’agost per reunir-se en una nova Trobada de Velers.

Fotografies

Quines notícies vols veure:

5.9º C

Vent: 207 SSW 3.6Kts, 17.6 Max